in

‘Overval Ali B was gevolg van gokschulden’

Enkele weken terug is Ali B beroofd van een dure horloge. Nu circuleert er een gerucht dat deze brutale overval te maken had met een gokschuld van de rapper.

Ali B is van de grootste schrik bekomen. Toch geeft hij aan woest te zijn dat hij voor zijn eigen deur door gewapende mannen is overvallen.

Gewetenloos
In de ochtendshow van Radio 538 vertelt hij: “Je voelt een soort van machteloosheid. Ze komen wel gewoon voor je deur op een tijdstip dat je kinderen nog wakker zijn. Dan moet je wel gewetenloos zijn.”

Lees ook  Man zuipt absint, ontwaakt met enorme penis-tattoo op dijbeen

Ali B is woedend dat de daders zo dicht bij zijn huis en familie kwalen. “Het is heel verleidelijk om zelf het initiatief te nemen. Maar dan geef ik een slecht voorbeeld en had ik mezelf toen net zo goed kunnen verzetten.”

Gokschulden?
Bekende Nederlanders zijn wel vaker het slachtoffer van berovingen van hun dure horloges. Maar in het geval van Ali B gaat er een gerucht rond dat dit te maken zou hebben met een gokschuld.

Showbizzkanaal Juice Channel weet: “Wij hebben vernomen dat de recente overval op Ali B te maken heeft met een gokschuld.”

Lees ook  Bewezen: frietjes van McDonalds helpen tegen kaalheid!

Toen de rapper negentien jaar oud was, kwam hij in de problemen. “Wat die precies was, kan ik nog niet vertellen, maar dat ik 1.200 gulden spaargeld van mijn moeder vergokte in de speelhal is er een onderdeeltje van”, zei Ali B daarover.

Enkele jaren terug had de rapper naar verluidt nog een terugval. Juice Channel meldt: “Hij heeft toen geroepen: ‘Ik ben teveel een winnaar geworden om ooit nog terug te vallen’. Het schijnt dat hij dit jaar weer zo’n terugval heeft gehad en daardoor een gokschuld heeft opgelopen.

RIVM: PFAS in heel Nederland in het grondwater

Net binnen: Vaccinatiebewijs krijgt ook binnen Nederland een geldigheidsduur