in

Opmerkelijke oproep politie: wie is dit rotsblok kwijt?

De politie dacht in eerste instantie dat het om een grap ging. Of zou de melder niet helemaal helder van geest zijn?

De melding die zondagnacht rond 3.00 uur binnenkwam was dan ook wel héél bijzonder: een enorm rotsblok zou de doorgaande rijbaan aan de Oranje Nassaulaan in Zeist blokkeren.

De geloofwaardigheid van de melder werd er niet beter op toen die zei de rots van 2 bij 4 meter ‘even’ naar het fietspad te hebben verplaatst. Hoewel er enige twijfel was aan het verhaal, besloot de politie toch maar poolshoogte te nemen.

Lees ook  Gavin (28) komt om na botsing op tractor: “We gaan hem allemaal zo hard missen”

Gevaarte
‘Wat bleek, de melder had nog gelijk ook’, schrijft de politie op Instagram. Ter plaatse kwamen ze inderdaad een enorme rots tegen op het Zeister fietspad.

Op foto’s is te zien dat het waarschijnlijk géén echte rots is, want twee agenten lijken weinig moeite te hebben om het gevaarte rechtop te zetten.

Lees ook  32-jarige man gewond bij steekpartij

Het is vooralsnog een mysterie wie het rotsblok heeft achtergelaten en waarom. De politie heeft er in elk geval om kunnen lachen.

‘Amersfoort, eat your heart out’, schrijft de politie in het Instagrambericht. Een knipoog naar de inwoners van Amersfoort, die ook wel bekendstaan als ‘keientrekkers.’

OM van Spanje seponeert mishandelingszaak Lil’ Kleine, Jaimie Vaes onderweg naar Nederland

Man die gereanimeerd wordt bekogeld met brandende fakkel tijdens rellen na NAC-NEC