in

Opleiding van rapper Lil’ Kleine onder vuur: cursisten moesten 2.000 euro betalen, maar voelen zich opgelicht

Lil’ Kleine (26) heeft zich de woede op de hals gehaald van cursisten van het Nederlandse Street Academy.

De rapper zou daar colleges geven over hoe je succesvol moet worden, maar de deelnemers, die maar liefs 2.000 euro betaalden, voelen zich voor de gek gehouden.

Ze kregen voor die royale som geld slechts wat filmpjes en interviews voorgeschoteld. Dat meldt Quote schrijft HLN.

zijn om je carrière goed van start te laten gaan. Bovendien werd de cursisten beloofd dat ze intensief contact zouden krijgen met de juiste mensen, dat ze begeleid zouden worden en gebruik mochten maken van invloedrijke mensen.

Die beloftes blijken niet na te zijn gekomen, stellen zeventien boze deelnemers nu. De lessen die ze wel kregen, bestonden vooral uit filmpjes en interviews.

Lees ook  Grote schade en schrik door brandbom bij dierenkliniek

“Van de overige beloftes is zelfs helemaal niets nagekomen, aangekondigde events hebben niet plaatsgevonden ondanks herhaalde toezeggingen, er wordt niet gereageerd op vragen daarover, er wordt niet gereageerd op demo’s, er worden geen contacten gelegd met de sleutelfiguren zoals toegezegd… en ik kan nog tien pagina’s vullen met andere voorbeelden van situaties waarin jullie ernstig tekortschieten”, stelt advocaat mr. Ankeveen in een brief, die in handen is van magazine Quote.

De cursisten eisen nu hun 2.000 euro terug. Als ze begin juli niets hebben ontvangen, zullen ze verdere stappen ondernemen.

Het blad legde overigens al eerder een bom onder de succesopleiding van Lil’ Kleine. Een van hun journalisten ging undercover en kwam daar tot de conclusie dat het geld ‘slecht besteed’ was.

Lees ook  Stormachtig deze week, woensdag windstoten tot 110 km/u

Het management van Lil’ Kleine en de organisatie van Street Academy zijn vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Incident
Het zijn roerige maanden voor de rapper. Onlangs kwam hij ook al in het nieuws nadat er berichten opdoken waaruit zou blijken dat hij zijn verloofde Jaimie Vaes in haren gevlogen zou zijn.

De rapper werd gearresteerd en Jaimie zou bebloed de lobby van hun hotel zijn ingerend. Het stel verwees die geruchten later naar het rijk der fabelen.

Kort daarna volgde een statement waarin Lil’ Kleine en Jaimie stelden dat er geen sprake is geweest van fysiek geweld. Wel zou Jorik Scholte, zoals de rapper echt heet, voortaan “wat liever” zijn.

Agent in vrije tijd neergestoken

Voor het eerst meer dan 2 euro voor een liter benzine