in

‘Opa’ (56) staat terecht voor zedenfeiten op kleindochter (11): “Seksspeeltjes lagen op zolder uitgestald op tafellaken van Paw Patrol”

Een celstraf van 6 jaar effectief. Dat hangt een man uit Lier boven het hoofd. Donderdag moest hij zich komen verantwoorden voor zedenfeiten tegenover zijn minderjarige kleindochter van elf.

In juni 2021 ging de moeder van het elfjarige meisje klacht indienen bij de politie. Op dat moment bleek dat de grootvader langs vaderskant het meisje maar liefst 4,5 jaar lang had betast.

Lees ook  Kinderbueno komt met een nieuwe 'limited edition' smaak!

“Opi raakte me aan, streelde mijn vagina en schaamstreek en één keer nam hij ook mijn hand vast en moest ik hem bevredigen”, verklaarde het meisje toen aan de politie. Volgens het parket kreeg ze achteraf telkens een beloning om haar mond dicht te houden. Het arme slachtoffer is enorm getraumatiseerd. Genoeg redenen volgens de rechter om de man zes jaar celstraf te geven. Ook moet hij zich gedwongen laten behandelen.

Lees ook  Schennispleger eindelijk opgepakt, al maanden meldingen over springende rukker

Campusverkrachter slaat na ruim 11 jaar weer toe: man (41) opgepakt voor aanranding meisje (17) in Beerse en bezit kinderporno

1,5 jaar cel en tbs voor verkrachten van 4-jarig meisje in steegje