in ,

Onderzoek: vrouwen die vreemdgaan hebben dít kenmerk gemeen

Ontrouw: je hoopt dat het jouw relatie nooit overkomt. Ondanks deze angst komt het toch erg vaak voor, uit onderzoek blijkt dat in maar liefst 74% van de relaties een keer wordt vreemdgegaan.

Het cliché dat mannen vaker vreemdgaan dan vrouwen is inmiddels wel ontkracht, vrouwen rijden ook regelmatig een scheve schaats.

Er is een opvallende overeenkomst die vreemdgaande dames gemeen hebben, zo blijkt uit en onderzoek van website Illicit Encounters.

Lees ook  Ze stuurde per ongeluk een pikante “ondergoedselfie” naar de klant… Toen hij de foto zag moest hij lachen!

Moeder
Illicit Encounters deed onderzoek naar de invloed van ouders op iemand beslissing om een slippertje te maken of een affaire te beginnen.

En wat bleek? Maar liefst 71 procent van de vrouwen die zelf eens een scheve schaats hebben gereden hadden een moeder die ook ontrouw was geweest.

De reden hierachter was dat het hen een gevoel gaf van onuitgesproken toestemming, omdat hun moeder het immers ook had gedaan.

Lees ook  Vrouw die ogen zwart liet tatoeëren blind omdat naalden iets te diep gaan

Vader
Opvallend is dat het bij mannen weer anders zit, ruim 90 procent van de heren gaf aan dat zij direct zouden stoppen met een affaire als hun vader erachter zou komen.

Daarnaast had ‘slechts’ 45 procent van de vreemdgaande mannen een vader die ooit ontrouw was geweest.

Onderzoek: mannen met dit kenmerk gaan eerder vreemd

Toch weer flinke toename corona op intensive cares. 11 ernstig zieke coronapatiënten opgenomen