in ,

Oma ernstig gewond na ongeval, fietser gevlucht

Amsterdam – In de middag van 13 augustus 2021 worden een 62-jarige vrouw en haar 2-jarige kleinkind door iemand ingehaald op het fietspad op de Admiraal de Ruijterweg. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, maar bij die inhaalmanoeuvre gaat het mis.

De vrouw slingert en komt hard ten val. Hierbij heeft zij ernstig letsel opgelopen, waaronder een gebroken scheenbeen, een gebroken sleutelbeen, zes gebroken ribben en een klaplong. Ze ligt nog altijd in het ziekenhuis. Haar kleinkind is gelukkig ongedeerd gebleven. De man die haar inhaalde is verder gefietst, mogelijk niet wetende dat hij betrokken was bij het ongeval. De politie is op zoek naar zijn identiteit en komt graag met hem in contact.

Lees ook  Veel gedoe over drukte op het circuit en grote pinstoring

Het verkeersongeval moet tussen 13.00 en 14.00 uur zijn gebeurd. De nog onbekende man fietst (mogelijk op een e-bike) na het incident verder in de richting van de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein. Het gaat om een kalende man met lichte huidskleur en een normaal postuur. Hij droeg die dag een spijkerbroek met een beige jas, die hij open had staan. Hij droeg een zwarte rugzak op zijn rug en er hing een blauwe plastic tas aan zijn stuur.

Lees ook  Dode gevonden in water Huissen

Getuigenoproep
Het onderzoeksteam, dat gespecialiseerd is in ernstige verkeersongevallen, spreekt naast deze man ook nog graag met andere getuigen en omstanders, die mogelijk meer informatie kunnen geven over dit verkeersincident.

Was u rond die dag tussen 13.00 en 14.00 uur in de omgeving van de Admiraal de Ruijterweg en heeft u informatie over dit incident? Meld dit dan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Veel gedoe over drukte op het circuit en grote pinstoring

Voetganger doodgereden op A67 door vrachtwagen