in ,

Nostalgische speelgoedtelefoon binnenkort echt te gebruiken om mee te bellen

Heb jij de tijd van de huistelefoon nog meegemaakt? Gefeliciteerd, dan ben je officieel oud! Maar kun je je de speelgoedtelefoons nog herinneren waar je als kind mee speelde?

Grote kans dat dit een Fisher Price speelgoedtelefoon was. Hier heb je vast uren mee gebeld in je fantasiewereld. Binnenkort komt er een Fisher Price telefoon op de markt waarmee je echt kunt bellen!

Nostalgische Fisher Price speelgoedtelefoon
We hebben nu allemaal smartphones. Maar de tijd dat we met huistelefoons belden is niet eens zo lang geleden.

Deze Fisher Price telefoons brengen jou een fijn gevoel van nostalgie. Binnenkort kun je echt bellen met deze iconische telefoon. Leuk om in huis te halen of kado te doen.

Lees ook  Toerist in Turkse Antalya had beter wel zonnebrand kunnen smeren

Dankzij de Bluetooth-verbinding van de Fisher Price speelgoedtelefoon kun je echte gesprekken voeren. Hij ziet er qua uiterlijk precies hetzelfde uit als de oude telefoon.

De kleuren en de lachende smiley zijn helemaal identiek. Het enige verschil is de raad- of Bluetooth-verbinding waarmee je echt kunt bellen via je eigen smartphone.

Echt bellen met de Fisher Price telefoon
Je kunt deze telefoon koppelen aan jouw Android of IOS-smartphone. Connectie gemaakt? Dan hoor je een stem met “Hi there, good to go!” en je bent klaar om te bellen.

Lees ook  Bizarre job: tester van sekspoppen gezocht!

Ook leuk om kinderen mee kennis te laten maken. Handsfree bellen? Druk op de rode knop en je kunt aan de slag gaan.

Klaar met het gesprek? Dan hang je de hoorn gewoon weer neer, net als vroeger! Het is vooral leuk om kinderen kennis te laten maken met deze nostalgische manier van bellen en het vrolijke telefoontje. Aanschaffen? Voor 60 dollar is deze nostalgische parel te koop!

Zoveel moet je masturberen om de kans op prostaatkanker te verminderen

Leontine Borsato compleet van het padje: opgenomen in Spaanse kliniek