in ,

Nikkie Plessen verbluft al haar fans met bikinibody

Nikkie Plessen heeft zich weer in haar bikini gehesen. Op Ibiza laat ze zien wat ze in huis heeft…

In het bijschrift laat Nikkie weten waar ze op dit moment vertoeft, maar weinigen zullen naar de tekst bij de foto kijken. Ze deelt vier foto’s in een in het oog springende rode bikini.

Haar fans en volgers zijn verbluft door de bikinibody van Nikkie. “Ziet er erg goed uit”, valt er bijvoorbeeld te lezen. “Mooi en s*xy Nikkie”, reageert een ander.

Het zorgt ook voor brutale reacties van mensen, die op veel kritiek komen te staan. “Goeie bonken”, schrijft iemand bijvoorbeeld. “Heel respectvol”, reageert iemand daar sarcastisch op. “Treurig”, noemt een ander het.

Lees ook  Heb jij de hele dag trek in eten? Dan heb je last van leptine resistentie

Ibiza
Nikkie lijkt het behoorlijk naar haar zin te hebben op het Spaanse partyeiland, maar andere BN’ers beleven er een rottijd. Rogier Smit noemt het zelfs zijn ‘slechtste vakantie ooit’.

“Stomste eiland ooit. Never ever again”, schrijft de televisiepersoonlijkheid op Instagram.

Smit is pas twee dagen op het eiland, maar is er nu al helemaal klaar mee. “Ik zou zes dagen gaan, maar de Spaanse mensen hier zijn niet aardig”, vervolgt hij.

Volgens hem zijn de Spanjaarden in Barcelona of de badplaats Marbella veel leuker. “Ook is het internet heel slecht.”

Lees ook  De coronacijfers schieten weer omhoog: 6068 nieuwe gevallen

Daarnaast heeft het eiland hem ook teleurgesteld door het uitzicht. “Als ik op een eiland ben verwacht ik dat ik constant de zee kan zien. Maar hier? Hier zie je alleen maar naaldbomen. Dat is gewoon niet leuk.”

Hij raadt het zijn volgers af om naar het eiland, waar veel BN’ers geregeld hun vakanties doorbrengen, toe te gaan.

“Doe het niet. Ik zou zelf nooit teruggaan, zelfs niet als ik een miljard euro zou krijgen”, aldus Smit. “De slechtste vakantie ooit.”

Zo verliep de aanslag op Peter R. de Vries

Hond zit hele dag vast aan boom terwijl gezin zich in pretpark amuseert