in

Nikkie Plessen ligt onder vuur, omdat dame met hoofddoek niet mocht winnen…

Het is even wat stiller rondom Andre Hazes, maar dat heeft er natuurlijk mee te maken dat Andreetje keihard bezig is om weer tussen de dijen van zijn Monique te komen. Het is ook wat stiller rondom Lil’ Kleine, want die is bezig om een nieuw klokkie te kopen.

Gelukkig is daar Nikkie Plessen op het podium om wat shine te pakken. Geen positieve shine als we de berichten mogen geloven. Een dame had gesolliciteerd bij het bedrijf van Nikkie Plessen. Ze werd afgewezen door de kledingwinkel van Nikkie en kreeg per ongeluk een mail die ze nooit had mogen zien.

In die mail stond namelijk dat de sollicitante was afgewezen omdat ze te veel op Barbie zou lijken. Het Juice kanaal Juice Channel bracht dit naar buiten en kreeg daarna heel veel berichten binnen van meide die er ook ooit hebben gewerkt of gesolliciteerd. En daarmee ging een beerput open.

Lees ook  Verbazing over rij hoogbejaarden in regen en kou voor prik: ‘Niet de bedoeling’

Een dame die een korte tijd heeft gewerkt in een Nikkie-winkel bevestigde dat hoe je eruit ziet bepalend is of je wordt aangenomen of niet. De meisjes van de winkel roddelen ook continu met elkaar over werknemers. Ook zouden klanten via de camera’s achter worden bekeken en uitgelachen worden om de outfits die ze hadden.

Alleen dames met blonde haren
Een andere bron stuurde het verhaal in dat Nikkie ook aan discriminatie zou doet. Zo zou ze niet geassocieerd willen worden met moslima’s. “Ik heb altijd gewerkt voor haar YouTube kanaal YOURS TODAY! Daar hebben we ooit een winactie gedaan met een Chanel-tas. Wij als team mochten een winnaar kiezen voor deze winactie.”

Die winnares beviel Nikkie echter helemaal niet. “We hadden een winnares gekozen die echt superactief had meegedaan, alleen droeg deze dame een hoofddoek. Wij kregen toen te horen dat dit echt niet de bedoeling was en dat alleen een dame met blonde haren deze winactie mocht winnen omdat dit bij het merk NIKKIE paste…”

Lees ook  Slechtziende vrouw heeft 27 contactlenzen in oog

Volgens Juice Channel wordt dit verhaal ondersteund door een tweede bron, waarvan de identiteit bij het roddelkanaal bekend is. Deze verhalen van Juice Channel beginnen een beetje rond te zingen, maar verdwijnen ook weer van het Internet.

Zo had de Cosmopolitan een artikel dat oud medewerkers en sollicitanten uit de school klappen over de schandalen bij Nikkie, maar dat artikel is ineens verdwenen. Toch kun je het nog steeds lezen in de cache van Google. Nikkie staat aan de desk bij Boulevard, dus daar zal dit rondzingende nieuws waarschijnlijk niet worden besproken. Thumbnail via.

Oma Lenie uit 100 jaar Jong overleden: ‘Rust zacht, prachtig mooi mens!’

ZIEN: Katja Schuurman besluit haar volgers te trakteren met een ‘hete’ foto!