in

Nederland in shock door foto van Jaimie Vaes: ‘Ze is poedelnaakt’

Er is flink wat ophef ontstaan over een foto die de ex van Lil Kleine, Jamie Vaes recentelijk op instagram heeft geplaatst. Op de foto ging het over haar ‘kapsel’ maar de ‘kleding’ die ze aanhad was het onderwerp van de dag.

Er is flink wat ophef ontstaan over deze foto vanwege de acties die ze onderneemt sinds het hele incident met ex Lil Kleine. In plaats van wat rust te nemen deelt ze foto’s op Instagram van haar nieuwe kapsel in een wel heel gewaagd setje. Ze is naar de kapper geweest en laat dit op een wel heel bijzondere manier zien.

Lees ook  Bizarre filmpjes tonen dat Rogier Smit compleet van het padje af is

Ophef
Die foto die je hieronder gaat zien laat veel meer zien dan alleen haar nieuwe extensions. Ze heeft namelijk eigenlijk helemaal niets aan – je ziet echt bijna alles.

Een geschrokken fan schreef het volgende onder de foto: “Het gaat om het haar, maar ze showt haar hele . Wat mensen wel niet doen voor aandacht”

Lees ook  15-jarige Danielle wil beenamputatie om beter te kunnen sporten

Leo
Ook maken mensen zich zorgen om haar zoontje Leo, vooral voor wanneer hij wat ouder is: “Zal je kleine leuk vinden als ie wat ouder is .” Een andere fan laat weten: “Daar lig je dan, op de badkamervloer. Meid, wat vind je er zelf van?”

Hieronder de desbetreffende foto:

Stien den Hollander (S10, songfestival) topless in Vogue Nederland

Özcan Akyol beschuldigd van verkrachting