in ,

Naomi verdient 700.000 euro per jaar omdat mensen het opwindend en boeiend vinden om haar te zien eten

Maak kennis met de 27-jarige Naomi MacRae. Zij heeft best een opvallend beroep door in te spelen op een heel specifieke niche.

Zij doet dat niet zoals heel wat dames door uit de kleren te gaan op OnlyFans, maar door gewoon te eten, dit te filmen en op YouTube te gooien. Naomi is namelijk een ASMR-ster die zich focust op voedsel en fluisteren.

700.000 euro per jaar met haar ‘eetfilmpjes’
Zo houdt ze een microfoon heel dicht bij haar mond wanneer ze eet of praat. Haar fluisterstem en eetgeluiden vinden heel wat mensen ontzettend kalmerend, fascinerend of zelfs opwindend om naar te kijken.

Zulke ASMR-filmpjes zijn razend populair waardoor er alsmaar vaker meer en meer vrouwen op de AMSR-kar springen.

Lees ook  Jongetje (12) bezwijkt aan verwondingen na verkeersongeval

Al wil Naomi wel benadrukken dat ze het in eerste instantie niet seksueel bedoelt (ondanks dat sommige kijkers wel om die reden zullen kijken):

“Voor alle duidelijkheid, ik eet of fluister niet op een seksuele manier. De gemiddelde leeftijd van mijn kijken is tussen de 2 en 30 jaar oud.

Ik wil niet dat een kind vrouw, grootmoeder of wie dan ook een onderliggende s*ksuele vibe krijgt wanneer ze mijn filmpjes zien. Zelfs mijn conservatieve ouders zijn fanatieke kijkers die ook genieten van mijn video’s.”

Wat de reden ook is dat mensen kijken, Naomi is een megasucces op YouTube. Zo heeft 7,5 miljoen abonnees en worden sommige van haar unieke video’s tientallen miljoenen keren bekeken.

Lees ook  ’Commando bij mocro-maffia’: elitemilitair (42) verdacht van drugs- en wapenhandel

Naar verluidt zou ze gemiddeld 700.000 euro per jaar verdienen met advertenties op haar filmpjes. Succesvol zijn door gewoon te eten, klinkt gemakkelijk denk je dan, maar een kanaal zo uitbouwen is heel uitzonderlijk.

Naomi kiest dan ook in veel gevallen heel bewust voor zeer opvallend voedsel. Zo eet ze vaak heel kleurrijke voedsel of zaken die je niet verwacht om te kunnen opeten.

In één van haar populairste filmpjes eet ze bijvoorbeeld eetbare lepels, glazen, een fles en een kam. Hieronder kan je zien waarom mensen zo verslaafd zijn aan haar content.

Er is iets verschrikkelijks gebeurd met het gezicht van Dionne Stax

Kinderziekenhuis Marioepol vernield door luchtaanval, “kinderen onder het puin”