in ,

Na rekening van 400 dollar bij de dierenarts, beseft de man dat zijn manke hond hem nadeed uit medeleven

Het is altijd erg verontrustend als onze huisdieren ziek of gewond zijn. Je wilt er zeker van zijn dat ze het goed maken, en dus wil je ze zo snel mogelijk naar de dierenarts brengen.

Maar terwijl een man zich zorgen maakte over zijn hond, ontdekte hij dat het de hond was die zich meer zorgen maakte over hem. Wat een wonde leek te zijn, bleek gewoon de manier van zijn vriendelijke huisdier om solidariteit met hem te tonen.

Russell Jones, uit Londen, brak vorig jaar zijn enkel en belandde in het gips en op krukken. Maar toen gebeurde er iets vreemds: zijn hond, een 8 jaar oude jongen genaamd Billy, begon plotseling ook mank te lopen.

Russell was bezorgd dat er iets mis was met de voet van de hond, en bracht Billy de volgende dag naar de dierenarts. De afspraak kostte £300, zo’n 350 euro, en omvatte scans en röntgenfoto’s… en toch leek er niets aan de hand.

Lees ook  Vier familieleden dood na tragisch ongeluk tijdens wijn maken in kelder

“Hij liep normaal naar binnen, en toen hij naar buiten kwam zeiden ze dat ze niets konden vinden”, vertelde Russell aan ITV.

Nog bizarder, Billy begon weer te hinken toen ze thuiskwamen. En toen betrapte Russell’s vrouw Michelle de hond terwijl hij door de tuin sprintte toen Russell er niet was.

Toen kwamen ze de waarheid te weten: dat Billy alleen maar deed alsof hij mank liep bij Russell uit medelijden met hem terwijl hij op krukken liep!

Het is een opmerkelijke blijk van empathie voor een hond, een herinnering aan hoe attent en zorgzaam ze kunnen zijn. Toen zijn baasje niet meer normaal rond kon lopen, besloot Billy uit solidariteit dan ook maar te “hinken”.

Lees ook  Aan boom vastgebonden hond in Eindhoven herenigd met zijn baasje

Russell postte onlangs een video van Billy die naast hem hinkt, hij legde de situatie uit en vertelde dat hij van zijn hond houdt – ook al kostte het hem honderden dollars aan zinloze medische kosten.

De video is intussen zeer populair op het internet. Hoewel sommige mensen grapten dat de hond een “oplichter” was, vonden de meeste mensen het een hartverwarmend gebaar.

“Hij is een zeer zorgzame hond,” vertelde Michelle aan ITV.

Hoewel hij de medische rekeningen kan ophoesten, is Billy precies het soort liefhebbende hond dat je aan je zijde wilt hebben!

Deel dit grappige en lieve verhaal!

Met deze ‘geheime’ codes kun je alle films en series op Netflix zien

Agenten in kogelwerende vesten houden gezin onder schot nadat zoontje neppistool wint op kermis