in ,

Monique Westenberg haalt uit: ‘Sarah laat Andre nou met rust!’

Gisteren lieten wij nog weten dat het lijkt of Andre Hazes een heel vies spelletje speelt met Monique. In zijn vriendenkring loopt hij namelijk te roepen dat hij Monique zo graag terug wil, maar uit zijn daden blijkt dit niet echt.

Andre is de afgelopen week namelijk al met twee andere dames gespot. Eerst werd hij gespot met een blond tenger meisje in de bioscoop.

Volgens een getuige hadden ze het heel gezellig en deden de twee buiten de bioscoopzaal of ze niet bij elkaar hoorde, maar stapte de dame wel later in de auto bij Andre.

Daarna is Andre ook nog gespot met een medewerkster van de Theebar van Rachel in een broodjeszaak.

Lees ook  Famke Louise heeft gezicht verbouwd en is nu totaal onherkenbaar voor fans!

Het schijnt dat Rachel haar zoon probeert te koppelen aan deze dame. Rachel wil natuurlijk alles op alles zetten om te voorkomen dat Andre weer terug in de armen bij Monique belandt.

Maar dan is er natuurlijk ook nog Sarah die probeert Andre terug te winnen. En dat schijnt haar goed te lukken, want de twee hebben weer contact.

Er dook zelfs een filmpje op waarin Sarah met Andre aan het videobellen was toen hij bij een zwembad zat in Dubai.

Er wordt dus aan alle kanten aan Andre getrokken. Monique schijnt deze week ook contact met Sarah te hebben gehad en heeft haar duidelijk gemaakt dat ze Andre met rust moet laten.

Lees ook  Vader vermoordt ver krachter van zijn 5-jarige dochter en gaat vrijuit

Andre kan natuurlijk ook zelf besluiten het contact met Sarah weer te verbreken, maar daar kiest hij dus nu niet voor.

Heeft hij dan nog gevoelens voor Sarah of is hij bang dat psycho Sarah straks voor zijn deur staat en probeert hij haar gewoon op deze manier rustig te houden.

Wij denken dat het laatste het geval is met Sarah en dat Andre nog steeds voor Monique wil gaan, maar dat Monique niet gelijk wil toegeven om niet heel stom over te komen in de media.

Daarom heeft Andre op dit moment ook nog wat stiekeme escapades met andere dames. Hij wacht tot Monique definitief laat weten dat ze het weer wil proberen met hem.

Foto’s: Huis van Peter R. de Vries te koop op Funda

Foto Yolanthe Cabau en Rico Verhoeven zorgen voor woedende Wesley Sneijder!