in ,

Moeder treurt: alle 22 genodigden blijven weg van feestje zoon (6)

Een Amerikaanse vrouw heeft inzichtelijk gemaakt hoe een moederhart kan bloeden als bij een kinderfeestje van haar zoon „letterlijk niemand komt opdagen”.

De jongen had 22 andere kinderen uitgenodigd, maar niemand kwam. Op de video’s die de moeder deelde op Tiktok, was te zien hoe haar zoontje in zijn eentje aan het spelen was in het park, met decoratie en cupcakes die onaangeraakt bleven.

Lees ook  Nederlands bedrijf heeft bureaus waar je dutjes in kunt doen

„Zitten we hier, in het park voor JJ’s verjaardag. Alles is klaar. Zijn feestje is een half uur geleden begonnen”, vertelt ze, terwijl ze zich excuseert voor de schokkerige videobeelden omdat ze zo aangedaan is. „Letterlijk nul kinderen zijn gekomen. Arme jongen.”

Het verhaal kent ook een positieve noot. Nadat de video op 20 juni werd geplaatst, heeft die 543.000 likes gekregen, zijn er 20.000 reacties, wordt de moeder overspoeld met verjaardagswensen en soortgelijke verhalen – en krijgt zoontje ’JJ’ zelfs cadeaus aangeboden, meldt de New York Post.

Lees ook  Jongen (14) vermist uit Alphen, politie deelt foto

De moeder heeft het aanbod van cadeautjes vriendelijk afgeslagen en vraagt om eventuele presentjes naar een kinderziekenhuis te sturen.

Internetoplichter (34) in de cel nadat hij verliefde vrouw (68) overhaalt om haar man (72) te vergiftigen

Tram rijdt urenlang met lichaam dode vader rond, passagiers hadden niks door