in ,

Moeder tackelt zonder aarzelen man die voor slaapkamer van haar dochter stond te gluren

Als ouder wil je altijd je kinderen zo goed mogelijk beschermen. Deze moeder uit Texas liet zien dat je moederinstinct nooit mag onderschatten!

Afgelopen jaar kwam Phyllis Pena terug van wat boodschappen doen toen ze iets afschuwelijks zag! Een man stond te gluren in de slaapkamer van haar 15-jarige dochter.

Het was nog vroeg in de ochtend, 07.00 uur, maar wel inmiddels licht. Haar dochter bevond zich op dat moment niet in de slaapkamer. De verdachte zette het op een lopen toen hij Phyllis zag.

Lees ook  40 p*rnosterren met en zonder make-up: van aartslelijk tot plots bloedge*l (foto’s)

De moeder belde de politie die hem nabij vonden, waarna hij het wederom op een lopen zette. De man, later geïdentificeerd als Zane Hawkins (19), rende op dat moment langs Phyllis die geen moment aarzelde! Haar moederinstincten namen het over en ze tackelde de man!

Samen met haar dochter hielden ze Hawkins op de grond, totdat de agenten konden helpen.

Lees ook  Dit zijn de raarste opmerkingen die vrouwen ooit te horen kregen tijdens de seks

De dashcam van de politie filmde alles. “Mijn kinderen zijn mijn leven en ik probeer ze gewoon te beschermen,” vertelde Phyllis achteraf aan KPRC. Hawkins werd gearresteerd.

Bekijk hieronder het spectaculaire moment waarop Phyllis de man tackelt! Onderschat nooit de kracht van een moeder die haar kinderen beschermt!

Koppel trouwt 4 keer in 37 dagen om van betaald verlof gebruik te maken

Geen straf voor leider zomerkamp die dickpics naar minderjarige meisjes verstuurt