in

Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib pronkt met zijn dikke nieuwe auto

Zoals dat hoort wanneer je bankrekening als rapper slash acteur stevig wordt gevuld, moet je het geld laten rollen.

En dat is dan ook precies wat acteur en rapper Bilal Wahib vandaag heeft gedaan. Hij heeft zijn allereerste auto gekocht, namelijk een Range Rover Velar.

Mocro Maffia-acteur en rapper Bilal Wahib
Hij is 22, heeft er al drie seizoenen op zitten in de Videoland serie Mocro Maffia, verschillende films op zijn naam staan, is daarnaast ook nog eens zanger en rapper en heeft onder andere samengewerkt met collegarapper Bizzy. ‘Waar haalt ie de tijd vandaan?’, zou je bijna denken.

Lees ook  Mark Rutte geeft toe: “Ik heb met het coronabeleid veel fouten gemaakt”

Bilal scoort zijn allereerste auto
Veel van ons laden nog steeds iedere maand braaf onze ov-chipkaart op, deze 22-jarige jongeman heeft vandaag zijn eerste auto aangeschaft. Go big or go home, dacht hij.

Hij kwam thuis met een wit-zwarte Range Rover Velar. De chique bak is verkrijgbaar vanaf 76.014 euro. Geen kleine aankoop dus.

Lees ook  Verbazing over rij hoogbejaarden in regen en kou voor prik: ‘Niet de bedoeling’

Met zijn moderne uitstraling is de Velar SUV een behoorlijke eyecatcher. We nemen het Bilal dan ook niet kwalijk dat hij er op zijn Instagram ongegeneerd mee loopt te shinen.

Bilal plaatste vandaag de onderstaande foto op zijn Instagram:

Pronken op Instagram hoort simpelweg bij de aanschaf van een nieuwe auto, en wij vinden het alleen maar fijn om een beetje mee te kunnen genieten.

Doutzen Kroes woest over het afnemen van coronatesten bij kinderen. Blijf van onze kinderen af!

Grote geheimen Mark Rutte op straat: premier kocht huis met een andere man