in

“Mijn vader is sugardaddy en spreekt af met meiden van mijn leeftijd”

Sara vertelt hoe zij het ervaart dat haar vader sugardaddy is.

De foto is ter illustratie

“Ik ben er een jaar geleden achtergekomen dat mijn vader een sugardaddy is. Hij datet met een vrouw die veel jonger is dan ik. Ik kon het eerst totaal niet accepteren en ik heb het afgelopen jaar flink wat heftige ruzies met mijn vader hierover gehad. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat dit eigenlijk helemaal niet eerlijk is, en wil nu anderen inspireren die zich misschien in zo’n zelfde situatie bevinden. Soms maken je ouders nou eenmaal keuzes waar jij niet helemaal achter staat, en dat is oké.

Een sugarbaby vertelt hoe het écht is om te daten met een sugardaddy

Mijn vader is sugardaddy

Het zat zo: mijn ouders zijn zes jaar geleden gescheiden en het ging er behoorlijk lelijk aan toe. Mijn moeder is vreemdgegaan met een andere man, omdat ze claimde dat mijn vader geen tijd voor haar vrijmaakte en hij geen interesse meer in haar toonde. Dit was natuurlijk extreem pijnlijk voor mijn vader. Als klap op de vuurpijl probeerde mijn moeder hem ook nog eens financieel helemaal uit te kleden.

Mijn vader heeft altijd gevochten voor zijn carrière. Tja, dit vergt natuurlijk veel werkuren, maar daardoor hebben mijn moeder en ik het wel altijd goed gehad. Dat mijn moeder hem bedrogen had, had een grote impact op mijn vader en hij zat dan ook niet op een nieuwe relatie te wachten. Ik ben altijd close geweest met mijn vader, dus besloot hem te steunen. Maar hierdoor verslechterde de relatie met mijn moeder. Haar gedrag had ons namelijk heel veel pijn gedaan, mijn vader én ik voelden ons verraden.

Een nieuwe vrouw?

Mijn vader begon echter ongeveer twee à drie jaar geleden weer open te staan voor het ontmoeten van een vrouw (na veel pushen). Ik had hem toen getipt om een profiel te maken op een datingsite. Dit heeft hij toen gedaan en is op een paar dates geweest. Toch voelde hij zich er niet helemaal comfortabel mee.

Lees ook  Man met strafblad van 41 pagina’s krijgt 4 jaar cel voor rellen Coolsingel

Daarna heeft hij er niet echt veel meer over gesproken en ik besloot om het onderwerp niet meer aan te snijden. Mijn vader leek de afgelopen paar jaar ook weer wat vrolijker en energieker te zijn, dus daar was ik allang blij mee.

Samantha heeft een sugardaddy: “Dankzij hem kan ik leuke dingen doen met mijn zoon”

Sugardaddy

Later bleek dat er wel degelijk een verklaring was voor zijn vrolijke gedrag, mijn vader was namelijk toch weer aan het daten geslagen, maar wel op een andere manier dan ik van hem verwachtte. Een collega had hem getipt dat je via een speciale site casual kan daten als sugardaddy en dat sprak m’n vader wel aan.

Toen ik daar vorig jaar achter kwam schrok ik enorm, ik vond het idee dat mijn vader datet met meiden van mijn leeftijd echt walgelijk! Hij zei dat hij nooit een serieuze relatie met ze zou beginnen en dat het hem gewoon blij maakt om casual contact te hebben met leuke vrouwen. Het daten met jongere vrouwen rond de 25 laten hem weer jong voelen. Ik wilde er niks over horen…

Het afgelopen jaar had ik dus en een slechte relatie met mijn moeder en de hechte relatie die ik met mijn vader had werd dus ook al beschadigd. Ik was woedend! Ik maakte hem voor vanalles uit, en zei dat die meiden waarmee die afspraakjes had niets meer dan prostituees waren.

Omslag

Nu heb ik dus eens goed erover na gedacht en met mijn beste vriendin erover gepraat. Zij reageerde meteen heel nonchalant en zei: “Why not?” Dat vond ik toen echt heel erg irritant. Maar nu sta ik er heel anders in. Eigenlijk vind ik het belachelijk dat ik me zo heb laten gaan. Ik vind het idee dat m’n pa een soort pimp is natuurlijk niets. Maar het feit dat hij gewoon af en toe met jongere vrouwen tussen de 25 en 30 (ongeveer) afspreekt is ook zo erg nog niet. Ik heb inderdaad liever dat ie het zo doet als dat hij echt naar een prostituee zou gaan.

Lees ook  Wat er met je lichaam gebeurt als je 28 dagen geen alcohol hebt gedronken

Het maakt hem blij, dus waarom zou ik zijn blijdschap willen verpesten? En waarom zou ik het onze relatie laten beïnvloeden? Hij is mijn vader en is en was altijd goed voor me. Het is mijn maatje dus heb ik het geaccepteerd, mijn vader de sugardaddy – het is eigenlijk best hilarisch. Zo lang ik er zelf niks mee te maken krijg vind ik het nu wel prima. Ik zie hoe het hem blij maakt en hem blij zien maakt me ook blij.

Steun

Ik wil dit verhaal dus graag delen omdat ik graag wil vertellen dat het niet het einde van de wereld is als je vader een sugardaddy is of bijvoorbeeld je moeder een sugarmama. Ik realiseer me nu eigenlijk pas echt dat het pas echt erg is als onze ouders zich ellendig voelen of wij hun blijdschap in de weg staan. Ik ben tot de conclusie gekomen dat wij hun ook zouden moeten steunen aangezien zij ons ook hun hele leven zouden steunen, want zeg nou zelf – als wij domme dingen doen of een “abnormale” keuze maken dan zijn zij er toch ook voor ons!

Ik weet zelf hoe makkelijk het is om dus meteen met conclusies te komen en om dus direct mijn walging te uiten zonder er echt bij stil te staan hoe hard het was voor mijn vader. Ik hoop dat als jij dit leest en je komt ooit in een soortgelijke ervaring, je misschien eerst tot 10 telt en over hun geluk nadenkt voordat je een reactie geeft of je je ervoor gaat schamen. Want als ik er nu op terug kijk heb ik gewoon een jaar lang drama gemaakt en mijn maatje afgekat voor niets!”

Jongen zwaar mishandeld na Festyland: ‘Dit had heel anders kunnen aflopen’

69-jarige grootmoeder Michelle zit op OnlyFans en is dol op haar werk (video/foto’s)