in

Mensen doodziek na eten in vakantiepark van Peter Gillis

Peter Gillis en zijn vakantieparken blijven onderwerp van gesprek. De multimiljonair is namelijk deze week flink op de vingers getikt voor het NVWA, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, omdat mensen in zijn park ziek zijn geworden na het eten. Dit meldde het AD gisteren. Peter reageerde al snel.

Ziek na eten in park Peter Gillis
Peter Gillis kwam eerder al in het nieuws aangezien zijn huisjes niet erg schoon bleken te zijn. Meneer hatseflats bleek zijn zaakjes namelijk niet helemaal op orde te hebben.

Lees ook  Ouders van doodgereden Anouk strijden voor hogere straffen voor verkeershufters

Het leek een broodje aap verhaal. Zou het nou echt zo vies zijn in die vakantieparken? Een mysterie guest van MAX Vakantiemand heeft een van de huisjes gehuurd.

Uit die test bleek dat de huisjes erg ranzig waren. Nu komen de parken wederom in het nieuws omdat het voedsel niet goed blijkt te zijn. Hier kwamen bezoekers van Prinsenmeer achter nadat ze een hapje hadden gegeten in de bar.

Reactie van Gillis
Gillis reageerde zelf binnen no time tegen Shownieuws. Volgens Gillis is de keuken te klein voor de hoeveelheid eten die er gemaakt wordt. Er zat te veel fritesvet rond de frituur, de stoppenkast stond open en de pizzavriezer was vuil.

Lees ook  Haalt RTL Mocro Maffia offline vanwege affaire Wahib?

Gillis vond het echter niet zo’n groot probleem. Hij reageerde nuchter: ” Waar gewerkt wordt met mensenhandjes, worden wel eens fouten gemaakt.”

Wat vind jij van de situatie en zijn reactie? Kijk hieronder nog even naar de video over de mysterie guest van MAX Vakantiemand.

Vrouw (24) uit Den Haag overleden na aanrijding in Frankrijk

Heftig: Evelien de Bruijn neemt plotseling emotioneel afscheid van haar zoon