in ,

Meisje krijgt 10 leefregels mee van vriendje voor op vakantie op Mallorca!

De maatregelen rondom het coronavirus zijn aan het versoepelen in Nederland en ook in de landen om ons heen.

De reisadviezen gaan mondjesmaat naar geel in plaats van oranje en dat is goed nieuws. Het toerisme in Europa is dus weer flink aan het aantrekken, en dat is mooi.

Want iedereen weet nog wel de zuipvakanties op 17-jarige leeftijd ergens in een jongerenoord in Spanje. Dat waren natuurlijk geweldige tijden en dat wil je de jeugd van nu niet ontnemen.

Lees ook  Scheurende bromfietser denkt politie te slim af te zijn, maar vergeet een belangrijk detail

Ook Mallorca is natuurlijk weer van de partij. Maar wanneer je een vriendje of vriendinnetje hebt, dan moet je die wel een weekje of twee gaan missen.

Leefregels voor op Mallorca, fijn!
En hoe weet je nu precies of alles wel goed gaat daar? Iedere dag maar even facetimen? Nee, dat is niet genoeg voor het vriendje van het meisje dat deze lijst met leefregels meegekregen heeft op vakantie.

Lees ook  Leraar deelt foto van kapotte tong: “Resultaat van mijn verslaving aan energiedrank”

We gokken dat, in ieder geval hopen we het, dit meisje per direct de relatie heeft gestopt met deze gast en een stuk of 40 foto’s met alle jongens die ze tegenkomt op social media plempt.

Gelukkig heeft hij wel regel nummertje 10 bedacht zodat ze zich niet zal vervelen wanneer haar vriendinnen wel lol hebben!

Zien: Er staan héle pittige foto’s van vriendin van Max Verstappen online!

Wtf: dit is het meest jaloerse vriendinnetje ooit