in

Meisje (9) en zusje (4) stelen auto van ouders om naar zee te gaan en veroorzaken ongeluk

Politieagenten in de Amerikaanse staat Utah kregen woensdagochtend een opvallende melding binnen. Bij een botsing waren een 9-jarig meisje en haar 4-jarige zusje betrokken.

Volgens de politie stalen ze de sleutels van hun slapende ouders en waren ze op weg naar Californië om er te gaan zwemmen met dolfijnen. Een ritje van zo’n twaalf uur.

De jonge bestuurder en haar zusje waren afgelopen woensdag al zo’n 16 kilometer van hun huis in de plaats West Jordan verwijderd, toen ze bij het verlaten van de snelweg op een middenberm terechtkwamen en in botsing kwamen met een vrachtwagen.

De politie kwam rond vijf uur ’s ochtends ter plaatse en zag het 9-jarig meisje en haar zusje van vier vooraan zitten.

Lees ook  Gratis lapdance bij vaccinatie

Op beelden van een bodycam is te zien hoe een agent verbaasd reageert: „Was zij aan het rijden?” De meisjes bleven wonder boven wonder ongedeerd. De kleine avonturiers hadden volgens de politie netjes hun gordel omgedaan.

De ouders van de twee meisjes hadden geen idee dat hun dochters weg waren. Ze kwamen er pas achter toen ze gewekt werden door de politie die ze over het ongeval vertelde, vertelt rechercheur Scott List van de politie in West Jordan.

„De ouders waren zeer geschokt toen ze tot de ontdekking kwamen dat hun kinderen weg waren”, vertelt List aan lokale media.


Een jaar eerder vond er in de staat Utah een soortgelijk incident plaats. Een vijfjarig jongetje pakte de gezinsauto van zijn ouders om een Lamborghini te gaan.

Lees ook  ’UFC-ster Cain Velasquez in cel vanwege poging tot moord nadat dochter werd misbruikt’

Het jochie vertelde aan de politie dat hij dat deed, omdat zijn moeder had geweigerd die voor hem te kopen.

Khadija Arib van de radar verdwenen na verliezen Kamervoorzitterschap

Man rijdt in op douane, filmt dit en wordt uiteindelijk veroordeeld op basis van zijn eigen filmpjes