in

Marco Borsato beschuldigd van seksueel misbruik: ‘Begon na dood van mijn vader’

Marco Borsato wordt beschuldigd van s*ksueel mis bruik. Een 22-jarige vrouw deed gisteren aangifte bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Zij claimt vanaf haar vijftiende door de zanger mis bruikt te zijn. Dit terwijl de zanger een vertrouwensband met haar zou hebben gehad.

De vrouw spreekt in haar aangifte van een aantal jaren van mis bruik. Daarbij zou Borsato ontuchtige handelingen hebben gepleegd.

Het gaat om een strafrechtelijke vervolging voor aanranding. Onder aan randing valt het ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie kreeg bewijsmateriaal voor nader onderzoek dat de aangifte ondersteunt.

Lees ook  Twee vrouwen (18 en 19) omgekomen bij scooterongeluk in Alblasserdam

Vermeend slachtoffer goede bekende van Marco Borsato
De ouders van het meisje zijn goede bekenden van Borsato. Haar moeder werkte voor de zanger.

En nadat haar vader overleed, zou de zanger zich zelfs hebben aangediend als een soort pleegvader. De Telegraaf schrijft meerdere details over de beschuldigingen.

Zo zou Borsato handtastelijk zijn geweest en zou hij zich aan haar vergrepen hebben. Volgens het meisje duurde het misbruik van 2014 tot 2019.

Lees ook  Dit zijn de namen die kakkers aan hun kinderen geven

De moeder van het vermeende slachtoffer las in een dagboek over het misbruik. Daarin omschreef het meisje de details. Later, in 2019, confronteerde de moeder Borsato zelfs met de aantijgingen.

Plaagmier rukt op in Nederland

Jeanette’s 10-jarige zoon wordt gepest – gebroken moeder smeekt om vrienden: “Huilt dagelijks”