in ,

Mannen gezocht die op Shrek lijken voor een musical

Dit is jouw grote kans. Ben je gek op toneelspelen en is Shrek een van je favoriete films? Dan kun je je het beste nu opgeven.

Musicalvereniging MusicAll Spijkenisse zoekt namelijk mannen die Shrek kunnen spelen in Shrek de Musical. Deze musical zal in 2022 gespeeld worden op het podium van Theater de Stoep in Spijkenisse.

Shrek acteur gezocht
Moet je dan op Shrek te lijken? Nope. Penningmeester Tino Vos van MusicAll Spijkenisse legt uit: ,,Nee, met behulp van schmink en een masker kan elke man op Shrek lijken’’, zegt hij lachend.

Lees ook  “Gestorven omdat gsm gestolen was”: dood van Emmely (24) was tragische samenloop van omstandigheden

De vereniging speelt al jaren een grote musical. Echter hadden ze altijd hetzelfde probleem: te weinig aanmeldingen van mannen.

Vos zegt dat ze momenteel ook dun zitten in oproepen van mannen, daarom doen ze ook deze oproep. Hij weet niet waarom mannen zich minder aanmelden voor theater.

,,Ik vind dat lastig om te zeggen. Misschien zijn er weinig mannen in onze regio die in een musical willen spelen, want elders in het land zijn er gezelschappen waar wél veel mannen spelen. Bij ons zijn zij ook welkom.’’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shrek (@therealshrek_officiel)

Oei: André Hazes uitgemaakt voor ‘racist’

Mart Hoogkamer is ernstig ziek en annuleert optredens