in

Man zeer ernstig gewond nadat hij mogelijk uit raam op drie hoog is geduwd

De politie is op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Van Musschenbroekstraat. Woensdagavond 27 april raakte een 22-jarige Bulgaarse man zeer ernstig gewond na een val uit het raam van een woning in die straat.

De politie startte direct een grootschalig onderzoek waarbij de camerabeelden van belang kunnen zijn.

Ook komt de politie graag in contact met iedereen die tijdens het incident in de woning verbleef of daar in de omgeving aanwezig was.

De Bulgaarse man viel woensdagavond 27 april rond 21:15 uur vanuit het raam op de derde verdieping van een woning aan de Van Musschenbroekstraat.

Lees ook  RIVM: Varianten rukken sneller op dan gedacht

De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf. Het slachtoffer is met zwaar letsel en in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. In de woning waren meerdere personen aanwezig.

Een 21-jarige man en een 23-jarige man (zonder vaste woonplaats) uit Bulgarije zijn aangehouden. De verdachten zitten in de beperkingen, dit betekent dat zij alleen contact mogen hebben met een advocaat.

De politie onderzoekt de toedracht van het incident en de betrokkenheid van deze twee verdachten hierbij.

Lees ook  5608 nieuwe besmettingen, IC-opnames dalen met 31 procent in een week

Onderzoek
Onder leiding van een officier van justitie is een Team Grootschalige Opsporing gestart. Rechercheurs doen volop buurtonderzoeken en forensisch onderzoek in de woning. Beide verdachten zitten op dit moment nog vast.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord woensdagavond 27 april? Weet u wie er in de betreffende woning aanwezig waren?

Of was u tussen 20.45 uur en 21.30 uur in de Van Musschenbroekstraat aanwezig? Dan heeft u belangrijke informatie die het politieonderzoek kan helpen. Bel dan met 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800 7000.

Radiozender Arrow Bluesbox weigert Johan Derksen te laten vallen

Ex-zangcoach van Studio 100 in opspraak wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag