in ,

Man wil baas schaden en laat zich expres twintig keer in auto flitsen

Een 23-jarige man uit het Duitse Engelskirchen deed alles om zijn baas een hak te zetten. Ogenschijnlijk had de man zo’n hekel aan zijn werkgever dat hij zich expres twintig keer liet flitsen door snelheidscamera’s. Hij vergat echter één cruciaal detail …

De dader reed een tijdje terug maar liefst twintig keer langs flitspalen. Hij trok gekke bekken, at kebab en stak zijn middelvinger op, terwijl hij langsreed.

Dit alles in een Ford Fiesta van zijn baas. Soms reed hij tot wel 128 km per uur, op een weg waar 70 kilometer per uur de maximale snelheid is.

Lees ook  Last van winderigheid? Door dit voedsel ga je meer scheten laten

Het valse plannetje mislukte echter. Eerst leek hij er nog mee weg te komen, omdat het verhuurbedrijf van de auto inmiddels was gestopt met hun activiteiten, bericht de Duitste politie.

Toch liep de man tegen de lamp, omdat de auto per toeval door een medewerker van het stadsdeelkantoor op straat werd aangetroffen.

Toen de man wilde wegrijden, werd hij door de politie opgepakt. Het bleek dat hij geen rijbewijs had. Uiteindelijk gaf de 23-jarige toe dat hij alles expres deed om zijn baas te schaden. De achterliggende reden is niet bekend.

Lees ook  Nadine (22) tatoeëert 90% van lichaam om op vader te lijken (+FOTO’S)

Misschien was het om meerdere redenen verstandig geweest om wel een rijbewijs te halen. In Duitsland wordt namelijk altijd de bestuurder beboet, niet de eigenaar van de auto.

Op alle foto’s was het gezicht van de man duidelijk zichtbaar, waardoor hij alle boetes zelf mag betalen. Daar zal ook een fikse straf bijkomen voor rijden zonder rijbewijs.

Real life: Ik bedrieg mijn echtgenoot omdat hij me niet wil beffen

Al per 1 april accijnzen brandstof omlaag