in

Man pleegt zelfdoding na zwaar kindermisbruik

Midden augustus werd door de politie gevraagd om uit te kijken naar Bram Andelhofs.

Andelhofs is nu dood teruggevonden in Duitsland. Hij zou zelfdoding gepleegd hebben. Bram Andelhofs (38) werd verdacht van veelvuldig kindermisbruik. Hij zou sommige feiten ook gefilmd hebben. Hij was al twee weken op de vlucht.

Andelhofs, een ondernemer uit Maldegem, is dood aangetroffen in de bestelwagen waarmee hij op de vlucht was. De man verdween op vrijdag 17 augustus plots uit zijn woning. Even later kwam een opsporingsbericht van politie en gerecht.

Lees ook  Politie vindt lichaam jongetje (4) in vrieskist nadat zusje briefje meeneemt naar school

In Maldegem en omgeving waren de “problemen” volgens Mediahuis gekend. De man was een getrouwde huisvader met een gezin, en zou, volgens verschillende klachten die tegen hem ingediend zijn, beticht worden van zedenfeiten met verschillende minderjarigen. Twee kinderen, meisjes, zouden volgens Mediahuis over een periode van vijf en drie jaar tijd vaak misbruikt zijn. Een ander slachtoffer werd door hem bedreigd: “Als je iets vertelt aan je ouders, vermoord ik ze.”

Lees ook  Vier familieleden dood na tragisch ongeluk tijdens wijn maken in kelder

De man zou de zedenfeiten ook gefilmd hebben en gedeeld op het internet, zo wordt gemeld aan Mediahuis. Het Nieuwsblad: “Andelhofs was overigens niet aan zijn proefstuk toe. Hij heeft een vijftal jaar geleden in voorhechtenis gezeten voor gelijkaardige feiten. Hij is er toen niet voor veroordeeld.”

Het parket bevestigt dat de man in Duitsland dood is aangetroffen. “Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de feiten loopt verder”, klinkt het.

Lana moet alles doen wat haar ‘baasje’ zegt, ook zich gedragen als een hitsig hondje

Brunette gooit borsten in de strijd om mannen te pakken