in ,

Man neemt ontslag en ontvangt zijn laatste salaris in centen voor zijn huis

Niet iedereen heeft makkelijke werkomstandigheden. Intimidatie, nare sfeer, stress, er kunnen verschillende redenen zijn dat je liever niet gaat werken.

Andreas Flaten had meer dan genoeg van zijn baan en besloot vier maanden geleden ontslag te nemen.

Hij was opgebrand en kon de giftige sfeer bij zijn werkgever, A OK Walker Autoworks in Georgia, niet meer uitstaan. De man verzamelde zijn moed en nam ontslag, bericht Fox 13.

Nadat Andreas ontslag nam, hoopte hij snel zijn laatste salaris te ontvangen. Maar de tijd verstreek en niets gebeurde … Hij wendde zich zelfs tot de Georgia State Department of Labor voor hulp.

Lees ook  Sarah van Soelen toont haar enorme watermeloenen!

Nog steeds niets. En toen, half maart, ontdekte Andreas voor zijn voordeur een enorme berg centen bedekt de olie. Het was zijn laatste salaris. Er was een briefje bijgevoegd met de niet mis te verstane boodschap: “Fuck You”.

Een ongelooflijk kinderachtige actie die Andreas betreurt. Er restte hem geen alternatief dan alle centen op te rapen en in een kruiwagen te plaatsen. Nu wast hij ze allemaal, wat monnikenwerk is vanwege alle olie.

Lees ook  Zien: E-mail van Sarah van Soelen over break-up uitgelekt!

Zijn voormalige werkgever, gecontacteerd door Fox, wilde niets kwijt over het voorval behalve dat Andreas met ‘een geldig betaalmiddel’ betaald was.

Van zijn kant maakt Andreas zich ook zorgen over het feit dat de olie zijn fruitbomen kan vergiftigen alsmede het dichtstbijzijnde kreekje. Wat vind je van het gedrag van zijn ex-baas?

Google Maps lijkt ‘wildpoeper’ langs weg nabij Roosendaal te vereeuwigen

Barbara (57) overleeft breintumor en bevalt van zoon