in

Man met grootste penis op deze planeet beantwoordt de vragen waar iedereen een antwoord op wil

Geen enkele man zal zeggen dat hij blij is met een kleine penis, maar een monster in je broek hebben, is ook niet iets waar je per se gelukkig mee zal worden.

Van de 50-jarige Jonah Falcon wordt er wel eens vaak gezegd dat hij de grootste (natuurlijke) slang in zijn broek heeft. In stijve toestand zou zijn materiaal maar liefst 35 cm groot zijn. Wanneer hij niet opgewonden is, zou deze nog steeds 24 cm op de meetlat aangeven.

Hoewel zo’n grote pretstok heel wat voordelen heeft, is het lang niet altijd rozengeur en maneschijn volgens Jonah. Zo onthulde hij enkele antwoorden op de vragen die hij constant krijgt en daar zitten toch wel enkele heel opvallende dingen bij. Wij sommen de meest opvallende zaken op:

Lees ook  Man die varkenshart kreeg is veroordeelde messentrekker, zus slachtoffer boos

‘Autofellatio’
“Vroeger deed ik wel regelmatig aan ‘autofellatio’. Tussen mijn 10 en 18 jaar pijpte ik mezelf regelmatig. Aangezien mijn penis zo groot is, kon dat altijd. Door pijn in mijn onderrug doe ik dat echter al behoorlijk lang niet meer.”

Het grootste nadeel aan een gigantische penis
“Het grootste nadeel aan een grote penis zijn zonder enige twijfel vooroordelen. Volgens heel wat mensen ben ik automatisch een slechte persoon, egoïstisch, een pornoster, dom of een slet omdat ik een penis heb van meer dan 30 cm. Ik ben het ook kotsbeu dat mensen constant willen dat ik mijn penis voor hen meet. Ik heb het 10.000 keer gedaan, genoeg is genoeg!”

Lees ook  15-jarige Danielle wil beenamputatie om beter te kunnen sporten

Hoe is zijn leven veranderd door zijn gigantische pretstok?
“Ik vind het moeilijk om te zeggen hoe mijn penis mijn leven heeft beïnvloed. Hoewel ik altijd met mijn gewicht heb gesukkeld, heb ik nooit problemen gehad om mensen te vinden om seks mee te hebben. Ik vraag me wel eens af of ik ook zo goed in de markt zou liggen indien niet iedereen weet wat de lengte van mijn penis is.

Halfnaakte Hollywoodbom Halle Berry toont dat 55 het nieuwe 35 is (foto’s)

15-jarige verdacht van doodsteken Nijmeegse Casper (29): ‘Het lijkt volslagen zinloos geweld’