in

Man knijpt echtgenote de keel dicht nadat zij ontdekt dat hij vrouw in Afrika zwanger maakte

“Hallo, u hebt in Afrika iemand zwanger gemaakt.” Een telefoontje begin dit jaar bij een gezin in Meulebeke veroorzaakte een slaande ruzie. De man moet van de rechter een werkstraf van 60 uur uitvoeren voor partnergeweld.

Op 18 januari 2021 kregen B.S. en zijn echtgenote het flink met elkaar aan de stok. De man had haar verteld dat hij net vanuit Afrika een telefoontje had gekregen dat hij daar iemand zwanger had gemaakt.

Lees ook  Oppas gooit met baby, sluit zusje (3) op in ijskoud hok

De vrouw ontstak in een furie, waarop B.S. met een vuistslag en een schop reageerde en haar de keel dichtkneep. De vrouw liep daarbij een neusbreuk op.

De man kreeg een contactverbod van een maand opgelegd. Hij mocht hun woning niet meer binnen, ook al was zijn echtgenote naar een vluchthuis vertrokken.

Lees ook  Politie over fatale steekpartij: ‘Verdachte (23) en minderjarig slachtoffer kenden elkaar niet’

Hij kreeg onderdak bij een vriend, verbleef enkele nachten in een hotel en in zijn wagen. Hij bekende zijn echtgenote in een reactie geslagen te hebben gegeven, maar ontkende de wurging of haar met de dood te hebben bedreigd. De procedure tot echtscheiding is ondertussen opgestart.

Helaas: geen vakanties naar het buitenland in de meivakantie

Mocro Maffia-acteurs vragen jongen geslachtsdeel te tonen, 22-jarige verdachte aangehouden