in

Man haalt theorie-examen na 157(!) mislukte pogingen

Moeilijk hè, je rijbewijs behalen? Vooral het theorie-examen kost veel mensen de kop. Neem bijvoorbeeld deze 42-jarige vent uit het Verenigd Koninkrijk.

Uit de gegevens van de Britse instantie voor rijexamens blijkt dat het deze fantastische chauffeur precies 158 pogingen kostte om zijn rijexamen te halen.

Een dure grap, want voor 23 pond (25 euro) per poging kwam hij daarmee op een totaal kostenplaatje van zo’n 4000 euro aan examengeld.

Lees ook  Man neergestoken tijdens verkoop telefoon

Wereldrecord
Er zat dus een aardig prijskaartje aan, maar daarmee heeft hij wel een wereldrecord te pakken. Bovendien zitten er 41 theorie-examens tussen hem en de vrouw op de tweede plaats, dus zijn prestatie is voorlopig nog veilig. De dame in kwestie is overigens nog niet geslaagd, dus het kan natuurlijk nog misgaan.

Lees ook  Vermist meisje (18) uit Lekkerkerk weer terecht

Praktijk
De 42-jarige topchauffeur kan zijn ogen voorlopig in ieder geval richten op het praktijkexamen. Dat record moet hij in no-time te pakken kunnen krijgen, want de huidige kampioen haalde het al met een kleine 43 pogingen. Wie weet gaat onze held hem dus nog wel voorbij, ook al wordt dat dan wel een hele dure onderneming.

Luier-fetisjist verdacht van seksueel misbruik: ‘Hele huis ingericht voor rollenspel’

Man laat zichzelf arresteren om te ontsnappen aan huisarrest bij zijn vrouw