in ,

Man doodt zijn vriendin omdat ze niet voor hem kookt

De temperaturen kunnen soms hoog oplopen in een relatie. Toen de vriendin van deze man weigerde om de keuken in te stappen, kookte hij over van woede.

De 25-jarige John Matthews uit Chicago had na een nachtje onder de lakens met zijn vriendin behoefte aan een ontbijtje, maar zelf een eitje bakken vond hij net wat te veel moeite.

Toen hij zijn aan vriendin, de 24-jarige Shonta Harris, vroeg of zij misschien zin had om te gaan kokkerellen, vertelde ze dat ze zich niet zo lekker voelde en daarom ook niet aan de slag kon gaan in de keuken.

Lees ook  Belg (61) breekt zijn onderkaak en oogkassen bij zware mishandeling in Strijbeek

Woedend
Het was niet het antwoord waarop Matthews gehoopt had. De 25-jarige werd razend, waarna Harris de brand probeerde te blussen door haar moeder in te schakelen.

Die kwam even later met nog wat extra familieleden bij het huis aan, maar het was tevergeefs. Matthews ontplofte van woede door het gebrek aan ontbijt, en vermoordde niet alleen zijn vriendin, maar ook haar moeder en zus.

Lees ook  Onderzoek: ‘Xbox gamers worden sneller boos dan PlayStation spelers’

Op de vlucht
Matthews probeerde na zijn brute daad te ontsnappen aan de politie. In eerste instantie lukte het hem om te vluchten naar de staat Iowa, maar daar veroorzaakte hij een auto-ongeluk, waardoor de politie hem alsnog te pakken wist te krijgen. Inmiddels zit hij gevangen in afwachting van zijn rechtszaak.

30 mensen gaan op de vuist bij ruzie om zak chips

Vrouw zoekt dagen naar auto omdat ze vergeten is waar ze parkeerde