in ,

Man doodt muggen met zijn scheten en ze stinken echt enorm

De 48-jarige Joe Rwamirama uit Kampala in Oeganda heeft een unieke “gave” die de man bergen geld oplevert: zijn scheten doden bijna onmiddellijk alle muggen binnen een omtrek van zes meter.

Twee verdelgingsfirma’s zouden naar verluidt een fortuin betalen om de scheten van Rwamirama te analyseren en de lichaamsgassen te verwerken in een muggenbestrijdingsmiddel.

De muggendodende scheten kunnen vooral in Afrika van nut zijn omwille van de aanwezigheid van malariamuggen, die de gevaarlijke infectie- en vectorziekte malaria kunnen overbrengen.

Lees ook  Pure wanhoop van Oekraïense ouders: ze schrijven contactgegevens op lichaam van hun kinderen

“Normale lichaamshygiëne”
Volgens Nigeriaanse media stond Rwamirama als kind bekend om zijn windjes, die toen al effect hadden op muggen.

Het lokale dorpshoofd nam Rwamirama in huis tijdens het malariaseizoen. Niemand die regelmatig in de buurt van Rwamirama vertoefde kreeg ooit malaria.

Rwamirama zelf heeft naar eigen zeggen geen idee hoe een muggenbeet aanvoelt: “Geen enkel insect durft zelfs maar een poot te zetten op mijn lichaam”, zegt de man. “Zelfs vliegen niet.

Lees ook  Syriër voor rechter na afwijzen woning: hij wil geen appartement delen met anderen

Ik heb nochtans een normale lichaamshygiëne, geen abnormaal dieet en mijn scheten zijn niet anders dan die van iedereen, alleen zijn ze dus gevaarlijk voor kleine insecten”, klinkt het.

Man stampt eieren kapot, terwijl moederzwaan hulpeloos toekijkt

Jaloerse echtgenoot lijmt vagijn van vrouw dicht