in

Man (38) die voor de ogen van meer dan 20 jonge vrouwen masturbeerde op heterdaad betrapt door politie: “Het is als drugs voor mij”

Een 38-jarige man riskeert een celstraf van 18 maanden en een boete van 800 euro wegens het plegen van een hele reeks zedenfeiten. Meer dan 20 vrouwen vielen aan hem ten prooi. Hij zocht de weerloze slachtoffers op, in Gentse parken en bossen, haalde zijn geslachtsdeel uit zijn broek en begon zich te bevredigen. De politie kon hem uiteindelijk arresteren, met zijn broek op de enkels.

“Het is als drugs voor mij”, had de man verklaard tijdens zijn verhoor. “Het is begonnen toen ik jong was. Ik wilde seks, maar had geen vriendin. Dus deed ik dit. En nu kan ik niet meer stoppen.” Meer dan 20 vrouwen werden slachtoffer van de man, die uiteindelijk op heterdaad betrapt werd door de politie. Op het moment van zijn arrestatie had hij zijn ontbloot geslachtsdeel in zijn hand.

Lees ook  John zat drie jaar vast omdat hij een aapje wilde stelen uit de dierentuin voor zijn vriendin

Modus operandi
De man ging steeds op dezelfde manier te werk. In de buurt van parken en bossen in Gent en omstreken, op plaatsen waar joggers vaak alleen passeren, verschool hij zich. Uit het niets kwam hij dan tevoorschijn en begon hij zich te ontbloten en te bevredigen. Wanneer de vrouwen probeerden te ontkomen of hem te doen stoppen, werd hij enkel maar meer opgewonden. Eén van de slachtoffers zakte af naar de rechtbank om haar verhaal te doen. De beklaagde zelf was niet aanwezig. Aan haar had hij gevraagd om een foto samen, waarna hij zich terugtrok en begon te masturberen in de struiken.

Lees ook  Man deed 62 jaar alsof hij doof was om niet naar zeurende vrouw te luisteren

Voor de hele waslijst aan zedenfeiten vroeg het openbaar ministerie een celstraf van 18 maanden en een boete van 800 euro. Eind deze maand valt het vonnis in de zaak.

Esmee krijgt kind met mannenstel: ‘Toen mijn vliezen braken, kwamen ze meteen dweilen’

Jonge mama schuldig aan de dood van haar zoontje (2), dat stierf aan ondervoeding