in

Love Islands Rowéna blaast volgers omver met lingerieshoot

Het is niet de eerste keer dat Love Islands Rowéna Verdaasdonk een pikante foto van zichzelf op Instagram deelt. De influencer weet haar volgers deze keer echter te verbazen met wel heel intieme beelden.

Shoot in lingerie
Rowéna is niet voor niets een Hunkemöller-ambassador. De brunette lijkt zich op haar best te voelen in lingerie en showt dit dan ook regelmatig op Instagram.

Aan haar nieuwste shoot kwam echter nog iets minder kleding te pas. Samen met FHM deed Rowéna namelijk een heel pikante shoot.

Op de foto zien we Rowéna topless poseren. “Ik kom even met de deur in huis vallen”, begint ze dan ook in de tekst bij deze foto.

Lees ook  Twee personen opgepakt na overlijden van Tinne (35) tijdens detoxkuur

Meer dan trots
“O my god, wat spannend is dit”, gaat de brunette verder in haar bericht. “Onwijs vereerd dat ik deze prachtige shoot voor FHM mocht doen. Nog nooit zoveel van mezelf laten zien, maar ik ben meer dan trots.”

Het poseren in lingerie ging Rowéna naar eigen zeggen goed af, maar spannend vond ze het wel. In gesprek met FHM laat ze dan ook weten dat het altijd exciting blijft om zo’n shoot te doen.

Lees ook  Kinderen van school gestuurd wegens ‘pikante plaatjes van mama’: “Dit moest een geheim blijven!” (foto’s)

“Sinds mijn ambassadeurschap met Hunkemöller heb ik al even kunnen oefenen. Het blijft altijd spannend, jezelf letterlijk zo blootgeven.

Het is niet zo dat ik mezelf een topmodel vind en 100 procent tevreden ben over mijn lichaam. Maar als je dan het eindresultaat ziet van je eigen shoot kan je natuurlijk alleen maar trots zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edson da Graca (@edson_dagraca)

Man rijdt op velg met slakkengangetje over A15 en laat spoor van vernieling achter in Hardinxveld

André Hazes: ‘Ik snap dat Bridget nu lacht’