in

Linda de Mol heeft vijf Oekraïense vluchtelingen in huis genomen

Linda de Mol (57) heeft vijf Oekraïense vluchtelingen opgevangen in haar villa in Het Gooi. Dat bevestigt haar manager na berichtgeving van het tijdschrift ‘Weekend’. Het gaat om een moeder en vier kinderen.

“Linda heeft vijf mensen in huis genomen. Een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Ook de moeder van de vrouw is meegekomen naar Nederland.

Zij wonen echt bij Linda in huis, dus niet in een tuinhuis of iets dergelijks”, bevestigt de manager van Linda de Mol aan ‘De Telegraaf’.

Lees ook  Jessica (23) bevalt van baby Herman in tandartspraktijk in Velp: ’Ik wist niet eens dat ik zwanger was’

Sinds januari woont De Mol alleen in de woning, nadat zij en haar partner Jeroen Rietbergen uit elkaar gingen.

De ‘The Voice of Holland’-bandleider werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, waarop De Mol de relatie verbrak.

Vorige week maakte haar manager bekend dat De Mol haar tv-werkzaamheden weer oppakt. Ze is bezig met een televisieserie op SBS6 waarin ze de hoofdrol gaat spelen. Binnenkort komt de zender met meer informatie over het project.

Lees ook  Vijf meldingen van trombose na AstraZeneca-vaccinatie, één sterfgeval

De Mol legde haar werkzaamheden voor haar tijdschrift LINDA. ook neer. Wanneer ze daar weer aan de slag gaat, is nog niet duidelijk.

Tot die tijd verschijnt ze ook niet op de cover van het blad. Haar tv-programma ‘Miljoenenjacht’ van 27 maart werd uitgesteld naar komend najaar.

Drama: ‘Max Verstappen en vriendin toch uit elkaar’

Man draagt hondenkraag om hond beter te laten voelen na zijn operatie