in

Linda de Mol gaat verder als man door het leven

‘Mocht ik reïncarneren, dan wil ik absoluut terugkomen als man’. Voor het oktobernummer van LINDA. gaat Linda de Mol (56) dit keer niet in bikini, maar als man op de cover.

‘Man voor een dag’ is het thema van het tijdschrift. Samen met een handjevol bekende Nederlanders liet Linda zich omtoveren tot man.

Leven van een man
Volgens Linda is het leven van mannen nét iets makkelijker dan dat van vrouwen. Ze is vooral jaloers op mannen, omdat ze nooit ongesteld zijn, geen striae hebben en comfortabele schoenen kunnen kopen.

“Vroeger riep ik altijd: Ik geloof er niet in, maar mocht ik reïncarneren, dan wil ik absoluut terugkomen als man”, schrijft ze in haar bijpassende column.

Dat de transformatie zo goed zou lukken, had de presentatrice niet verwacht. Zelfs haar eigen kinderen moesten even twee keer kijken voordat ze zagen dat het hun moeder was.

Lees ook  Andre Hazes en Sarah van Soelen opnieuw onder vuur om gedrag

Knappe vent
“Pruik opzetten, baardje opplakken, wit overhemd aan, beetje stoer kijken en hoppa: ik ben een vent! En best een knappe vent eigenlijk.

Misschien lijd ik ineens aan mannelijke zelfoverschatting, maar ik vind mezelf een kruising tussen David Beckham en Winston Gerschtanowitz”, aldus de blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)


Charly Luske
Volgers van LINDA. zien echter een behoorlijke gelijkenis met niemand minder dan Charly Luske. “Ik moest meteen aan Charly Luske denken!

Je bent een knappe kerel Linda!” reageert iemand. “Lookalike Charly Luske”, sluit iemand anders zich daarbij aan.

Ook Charly zelf ziet de gelijkenis wel. Zo reageert hij grappend: “Ik zie dat ik stiekem model stond voor de LINDA-MAN?”

Lees ook  Vader, dochter en hond overreden door automobilist in Breedenbroek

Bikini
In de zomer ging Linda de Mol nog in haar bikini op de cover van LINDA. onder het mom #lekkerbodypositief.

Het blad had toen als thema ‘Body positivity’. Hoewel er veel lof kwam voor Linda en het gelijknamige tijdschrift, kon ze ook rekenen op behoorlijk wat kritiek.

Zo waren mensen ervan overtuigd dat ze alsnog lekker had lopen photoshoppen. Ook riep het tijdschrift vrouwen van maat 36 tot maat 48 op om hun bikinifoto’s te delen.

Volgens veel mensen sloot het blad hiermee alsnog een grote groep vrouwen buiten.

Iets wat niet echt in het thema van body positivity past. Wij zijn benieuwd of deze nieuwste cover wel in de smaak zal vallen.

Rutte: Het einde van corona is nabij: COVID19 wordt een griepje

Dode man gevonden op straat