in

‘Lil’ Kleine chanteert Jaimie Vaes met heftige beelden’

Er circuleren heftige beelden waarop Lil’ Kleine zijn verloofde Jamie Vaes zwaar mishandelt. De rapper trekt haar uit de auto en klemt haar hoofd tussen de deur van zijn auto.

De aanleiding voor het incident is niet helemaal duidelijk. Yvonne Coldeweijer zegt dat Jaimie met haar zoontje op straat is gezet zonder spullen. “Jaimie heeft zelf geen auto, geen huis en geen geld. Ik heb wel begrepen dat ze op dit moment in goede handen is.”

Nu zien we het
Talrijke BN’ers reageren geschokt op het nieuwe incident. “We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het. Ik hoop zo dat dit goed en snel eindigt. Want dit is niet ok”, vindt Miljuschka Witzenhausen.

Lees ook  Brandweer haalt slapende man van negen meter hoge richel: ’Hij bleef gewoon doorslapen’

Chantage
Iedereen vindt dat Jaimie de rapper nu definitief moet verlaten. Showbizzkanaal Juicechannel weet echter waarom ze dat niet doet. Lil’ Kleine zou haar namelijk chanteren. “Wij hebben zojuist van betrouwbare bronnen gehoord dat Lil Kleine in het bezit is van beeldmateriaal waarop Jaimie te zien is.

Volgens onze bron zou zij op deze beelden dingen doen die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen. Dit is ook één van de redenen dat Jaimie ondanks alle ellende bij Lil Kleine blijft. Hij dreigt namelijk deze beelden openbaar te maken als zij hem verlaat…”

Lees ook  Taxichauffeur scheurt met 156 per uur over de A2 met kind op achterbank

Aangehouden
Lil’ Kleine is inmiddels ook aangehouden. De politie bevestigt het nieuws en zegt de zaak te onderzoeken. Het is niet bekend of Jaimie verwondingen heeft opgelopen.

‘Hondje Lil’ Kleine toch overleden aan overdosis cocaïne’

Belg (61) breekt zijn onderkaak en oogkassen bij zware mishandeling in Strijbeek