in

Leraar met kanker heeft nog maar een paar dagen te leven, waarna 400 leerlingen naar zijn huis komen

Sommige verhalen zijn erg emotioneel. Het verhaal van deze leraar is daar een van. We moeten eerlijk bekennen dat het ons erg raakte.

Kanker is een vreselijke ziekte die veel mensen treft. Iedereen heeft wel eens direct of indirect met kanker te maken gehad.

Helaas is er nog geen medicijn tegen en lijden miljoenen dagelijks onder deze ziekte. Niet alleen de zieke zelf, maar iedereen in de omgeving krijgt te maken met de akelige gevolgen.

Lees ook  ‘Kamil E. week voor moord Peter R. de Vries al gezien bij parkeergarage’

Ben Ellis was sinds 2008 leraar Latijn aan de Christ Presbytarian Academy in Nashville. In 2015 werd hij met kanker gediagnosticeerd. Ondanks verschillende behandelingen bleef Ben zoveel mogelijk naar school gaan.

Helaas kreeg hij in 2016 het verwoestende bericht dat hij niet lang meer te leven had. Toen dit nieuws eenmaal bekend werd, wilden de school en de leerlingen hun steun en dankbaarheid betuigen aan hun geliefde leraar.

Lees ook  Heftig: ‘Zo lang heeft Louis van Gaal nog te leven’

Op 7 september 2016 verschenen maar liefst 400 leerlingen voor zijn deur en zongen ze hem een laatste keer toe, bericht ABC News.

De emotionele scène werd gefilmd en op sociale media gedeeld. Miljoenen mensen waren toeschouwer van een buitengewoon mooi moment.

In slechts een paar dagen tijd was de video meer dan 20 miljoen keer bekeken op Facebook. Ben stierf kort hierna. Hij laat zijn vrouw Shelley en hun vijf kinderen achter.

Rust zacht, Ben.

Jos B. praat over Nicky Verstappen, houdt vol dat de jongen al dood was

Stoffelijk overschot aangetroffen in zoektocht naar vermiste Carlos