in

Leontine reageert voor het eerst op aanklacht Marco Borsato

Aran Bade laat aan RTL Boulevard weten dat Leontine zich ‘erg aangeslagen voelt door de situatie met Marco’. “Ook de kinderen van Marco en Leontine hebben het moeilijk”, vertelt hij in het programma. De woorden van Leontine, die overigens niet als een officiële reactie gelden, zijn afkomstig van haar manager.

In de nabije toekomst zal er geen verdere reactie vanuit het gezin Borsato komen. Omdat het onderzoek nog in volle gang is, kan Leontine de komende twee maanden weinig kwijt over de zaak.

Geen social media
Ook op social media houdt Leontine zich verder stil. Ze heeft aangekondigd dat ze tijdelijk een pauze neemt en geen berichten meer zal plaatsen. Op de accounts van de kinderen van Marco en Leontine zijn de laatste tijd ook geen berichten meer verschenen.

Lees ook  Absoluut niet onschuldig: déze manier van vreemdgaan komt het vaakst voor

Misbruik
De geruchten rondom Marco Borsato kwamen eergisteren aan het rollen toen bekend werd dat een 22-jarige vrouw aangifte tegen de zanger had gedaan wegens seksueel misbruik. Later werd duidelijk dat nóg twee vermeende slachtoffers zich hebben gemeld.

Reactie Marco
Niet veel later reageerde de zanger op de beschuldiging. “Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, bracht de zanger via zijn advocaten naar buiten. “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Lees ook  Nicole Scherzinger viert haar verjaardag in bikini en krijgt lovende reacties: “Je ziet er waanzinnig knap uit!” (foto’s)

Vader bekent jarenlang misbruik van zijn dochters: 3,5 jaar cel geëist

Zien: Yvonne Coldeweijer plaatst bizarre video Marco Borsato: “Wat zien we hier?”