in ,

Kranige oude dame (67) werkt inbreker snel naar de grond

Op het eerste gezicht lijkt Lorenza Marrujo een makkelijk doelwit. Ze is 1,50 meter klein en weegt slechts 45 kilo. Maar, schijn bedriegt! Daar kwam deze inbreker ook achter.

Wat hij namelijk niet wist, was dat Lorenza al 26 jaar aan vechtkunsten doet en een zwarte band in jiujitsu heeft!

Een tijdje geleden probeerde een man in te breken in haar appartement. Ze vertelde aan de San Bernadino Sun dat ze haar honkbalknuppel pakte en tegen de man zei dat hij snel moest weggaan. Met de staart tussen de benen, verliet de inbreker haar appartement.

Maar toen hoorde Lorenza het geschreeuw van de 81-jarige buurvrouw Elizabeth McCray, die zei dat de man in haar huis had ingebroken, haar vastgreep en door elkaar schudde, waardoor ze op de grond viel.

Lees ook  Maak kennis met de ‘culinaire Frikandellenplank’. Als je eens wat anders wilt serveren tijdens de feestdagen

Lorenza, die liever ‘Ninja Lady’ genoemd wordt, schoot haar vriendin snel te hulp. Aan CBS LA vertelde ze wat er gebeurde: “Ik drukte me tussen haar en hem in.

Ik zette mama [Elizabeth] opzij, en ik sprong op hem en ik sloeg hem.” Daarna plaatste ze de honkbalknuppel op zijn keel.

“Hij stond op en probeerde mijn arm te draaien, maar tegelijkertijd draaide ik de zijne en draaide het heel snel rond en hij zei: ‘Je doet me pijn, je doet me pijn’, en ik zei: ‘Het kan me niets schelen.

Lees ook  15 duizend euro voor de gouden tip: Is Mario (35) vermoord en niet verdronken?

Het kan me niet schelen wat er met je gebeurt. Je had het recht niet om een oudere persoon pijn te doen.’”

Zowel de inbreker als haar vriendin Elizabeth waren compleet verrast door haar moed en kracht. De vriendin vertelde: “Ik had niet verwacht dat die kleine dame zo dapper zou zijn. Ik zei: ‘Je moet voorzichtig zijn, hij gaat ons vermoorden.’ Ze zei: ‘Niet vanavond.’”

Elizabeth werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en de volgende dag ontslagen. De inbreker werd gearresteerd op verdenking van ouderenmishandeling.

Wat een kranige oude dame! Heel goed dat deze inbreker een koekje van eigen deeg kreeg!

Vermiste Rebecca Groenendijk tóch niet gevonden

Hoe dan? Vrouw ‘parkeert’ haar auto op zijn kant in de garage