in ,

Koffie of theeleuten met een vriendin schijnt beste therapie te zijn tegen de dagelijkse stress van het leven!

De wereld van tegenwoordig verloopt met zo’n hoge snelheid dat we vaak eind van de dag doodop zijn.

Misschien herken je het wel, je bent een dag zo druk geweest dat je eind van de dag niet eens meer weet wat je nou precies hebt gedaan. Om al deze hectiek met bijkomende stress te voorkomen zou er een eenvoudige oplossing zijn.

Het lijkt er steeds meer op dat er minder ruimte is voor vrije tijd. Met een fulltime baan en gezinsverplichtingen voelt het soms alsof er geen ruimte meer bestaat voor ontspanning.

Lees ook  Rukverslaafde Pieter: ‘Twee dagen zonder, dat kan ik niet’

Echter geven de experts aan dat het noodzakelijk is om tijd voor ontspanning te vinden, het is zelfs van essentieel belang.

Uit een recent onderzoek werd dat werd uitgevoerd door de Universiteit van Maryland werd aangetoond dat vrolijkheid het beste middel is tegen stress, depressie en alle daaruit voortkomende verstoringen.

Tijdens het onderzoek werd er gekeken naar de verschillende relaties en effecten van het kijken naar vrolijke en humoristische dingen.

Juist daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tijd de geest vrij te maken van alle dagelijkse verplichtingen en om eens heerlijk te ontspannen en ontstressen.

Lees ook  WOOPS: Single man voegt 14 DAMES samen toe aan groepschat. Wat volgt? HILARISCH! (foto’s)

Een effectieve manier om dit te doen is om een kopje koffie of een ander lekker drankje te drinken met een vriend of vriendin.

Lekker weg van de menigte en dagelijkse sleur en heerlijk bijkletsen. Wat vroeger als doodnormaal werd gezien, is het vandaar misschien wel een luxe geworden die je gewoon moet toestaan in je leven, want: Ontspanning bevordert de kwaliteit van het leven!

André Pronk aka Koning van de Lach is terg met dikke zomerhit: “Laat je likkuh!”

Voor de zuurpruim onder ons hebben we goed nieuws: Negatief denken is goed voor onze gezondheid!