in

Knettergek: Dit zit er in de ‘Shambala-Druppels’ die Giel Beelen verkoopt!

Giel Beelen verkoopt sinds kort blijkbaar Shambala, dat is een flesje waaruit je druppels moet nemen via een pipetje. Ze worden ook wel guru-druppels genoemd om volgens Giel: “Toegang tot je innerlijke guru te krijgen.” Juist, dat zegt hij echt.

De radiomaker is niet bij zijn eigen leest gebleven, hij heeft namelijk een nieuw platform waar hij deze flesjes voor 40 euro per stuk verkoopt. 40 euro maar, om toegang tot je innerlijke guru te krijgen, geen geld, toch? In ieder geval, je wil dan natuurlijk wel weten wat er allemaal in zit, maar dat neemt Giel niet zo nauw.

Giel geeft dan ook aan dat het normaal is dat je niet weet wat er precies in de druppels zit. Hij zegt letterlijk: “Dat weet je nooit!” alsof hij rechtstreeks uit het jaar 1800 naar vandaag is geflitst. Daarom, knettergek. Maar het wordt nog gekker.

Lees ook  Zakenman Johan (49) al tien maanden opgesloten in hotelkamer in Dubai: “Opgelicht door investeerder die veel macht uitoefent”

Giel Beelen verkoopt flesjes waarmee je je hersens kunt ontregelen!
Want er zijn natuurlijk mensen die wél willen weten wat er in zo’n flesje zit. Farmacoloog Thomos Dorlo van Radar legt zijn zorgen uit: “Het is een kruidenmiddel, maar wat je in feite aan het slikken bent is een antidepressivum.

Ik weet niet exact hoeveel van de stoffen erin zitten en ik denk dat de producent het ook niet exact weet en dat het er daarom niet op staat.” Hij legt uit dat je je serotonineniveau verhoogt: “En als dat te hoog wordt dan dat tot bijwerkingen leiden. In extreme gevallen zelfs tot iets wat serotonineshock heet.”

Lees ook  John van den Heuvel doet oproep: ‘Mocht je aangifte tegen Marco Borsato overwegen, mail mij dan’

Farmacoloog Renger Witkamp zegt dat het middel verboden moet worden: “Potentieel is deze combi gevaarlijk want wat er gebeurt is dat je hersens ontsporen, ontregelen.” Giel gooit er nog even een halve pipet in in plaats van 3 druppels:

Hengelose vader kon er niks aan doen, val met baby was ongeluk: ‘Is een gesprek geweest’

Zien: Nieuwe vriend van Jaimie Vaes is ongeveer 6 x het formaat van Lil Kleine!