in ,

Klein meisje voorkomt ontvoering, politie wil dat meer gezinnen op de hoogte zijn van haar truc

Dit kleine meisje van slechts 11 jaar oud was het doelwit. Een man probeerde haar te ontvoeren, maar dankzij haar slimme idee joeg ze de ontvoerder weg.

De politie heeft sindsdien haar verhaal gedeeld, zodat meer ouders hun kinderen deze truc kunnen leren.

Als kind werden we altijd gewaarschuwd om op te passen voor vreemden. Helemaal als die snoep aanboden of een puppy lieten zien. Veel ouders drukken hun kinderen op het hart om voorzichtig te zijn.

Op 7 november 2018 was een gezin in de Verenigde Staten het slachtoffer van een incident dat ze nooit zullen vergeten. Maar gelukkig was hun dochter voorbereid en had ze een heel slimme truc ingeprent.

Sindsdien hebben de politie en de media haar verhaal gedeeld, in de hoop dat meer ouders hun kinderen deze truc zullen leren!

Op die dag ontving een agent van het politiebureau van Pinal County een telefoontje over een ontvoeringspoging. Op Facebook legde de politie het verhaal uit:

Lees ook  6 maanden oude baby krijgt Herpes door onschuldige kus

“Om 15:45 uur liep een 11-jarig meisje met een vriendin in de buurt van een park in haar wijk toen een man, die in een witte SUV reed, naast hen stopte.

De man vertelde het meisje dat haar broers een ernstig ongeluk hadden gehad en dat ze met hem mee moest.”

Maar het meisje was op de hoogte van dit soort ontvoeringspogingen en wist snel hoe ze moest reageren!

“Het kind vroeg de man wat het wachtwoord was, maar hij wist het niet en reed weg,” schreef de politie op Facebook.

Het wachtwoord
Vanwege computers gebruikt iedereen dagelijks wachtwoorden, maar waarschijnlijk niet op deze manier! Deze slimme truc kan levens redden!

De politie roept ouders op om hun kinderen een wachtwoord te leren. Als iemand ze wil meenemen, moet die persoon het wachtwoord weten.

Lees ook  Dokter haalt bloedzuiger van zeven centimeter uit neus

Anders moet het kind naar de dichtstbijzijnde volwassenen gaan om ze te waarschuwen voor de vreemde of beginnen te schreeuwen.

“Een pluim voor de ouders van dit kleine meisje die een wachtwoord hebben bedacht en hun kinderen hebben verteld over het gevaar van vreemden”, vertelde politieagent Mark Lamb.

Hij hoopt dat meer ouders aangemoedigd zijn door dit verhaal om deze truc toe te passen. Het is van levensbelang dat kinderen weten wat ze moeten doen als ze in dit soort situaties terechtkomen.

Het is vreselijk dat we in een wereld leven waarin dit soort trucs nodig zijn, maar helaas is dit de bittere realiteit.

Overweeg ook om dit verhaal te delen, zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van deze slimme truc!

Rachel Hazes in de wolken met nieuwe schoondochter: ‘Knapste en de liefste’

Artsen vertellen hem om zijn vrouw (45) in verpleeghuis te plaatsen, in plaats daarvan reizen ze wereld rond