in

Juultje Tieleman en Hunkemöller werken samen, en dat levert spannende foto’s op

We kennen Juultje Tieleman allemaal als de influencer waar iedereen wel een beetje verliefd op is. Ze is the girl next door, maar tegelijk ook een femme fatale waar je hartkloppingen van krijgt als je in haar ogen kijkt. En als dat nog niet genoeg is gaat ze ook nog eens een samenwerking aan met lingeriebedrijf Hunkemöller! Daar willen wij meer van weten.

Juultje Tieleman heeft een grote fanbase op Instagram
Met bijna een miljoen volgers op Instagram hoeft deze bloedmooie meid niet om aandacht verlegen te zitten. Hunkenmöller ziet uiteraard kansen door de grote fanbase van Juultje en is een samenwerking aangegaan met de influencer, en dat hadden ze wat ons betreft veel eerder moeten doen! Haar instagram-account bereik je door op deze knop te rammen

Lees ook  Slaap je slecht? Zet één van deze vijf planten in je kamer en je zal slapen als een roosje!

De samenwerking met Hunkenmöller is ons niet in de koude kleren gaan zitten en daarom plaatsen we wat prachtige foto’s van Juultje en de uitermate kwalitatief goede producten van het lingeriebedrijf onder dit artikel (we love her insta-stories) En ach, waarom niet? Om het te vieren plaatsen we er ook nog even een paar kwalitatief goede Instagram-foto’s van deze schoonheid bij.

Lees ook  Hier haal jij je dip houder voor het eten van je McNuggets in de auto!

Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden:

We kunnen geen genoeg van haar krijgen, dus doen we deze er ook maar bij:

Jada Borsato in spannend doorzichtig outfit zingt sterren van de hemel!

Vrouw bedankt man die NIET naar haar gluurde in de fitness: “Blij dat hij niet naar mijn kont keek” (video)