in ,

Jutta Leerdam geniet van de zon met weinig kleding

Meestal kan je schaatssters op het ijs terugvinden, maar soms zijn ze juist in hele andere gebieden te vinden. Bijvoorbeeld op een warm strand. Jutta denkt graag terug aan die warme dagen.

Jutta Leerdam, misschien wel de populairste schaatsster van het land, denkt met plezier terug aan de dagen dat ze nog op vakantie mocht.

Lekker met haar snuitje in de zon, leunend tegen de palmbomen. Als het aan Jutta ligt kunnen die warme dagen niet snel genoeg terugkeren. Ze plaatst een leuke vakantiefoto op haar Insta waarin ze heerlijk geniet van een strand vol palmbomen.

Lees ook  Heftig: ‘Hoe kan ik mijn vriendin helpen nadat ze is ver kracht?’

Jutta’s training days
Jutta is de laatste tijd vooral bezig met haar trainingsschema. Tijd om te genieten van de zon heeft ze dus helaas maar weinig.

Ze heeft een erg intens trainingskamp afgerond, waarbij ze twee weken lang, dag in, dag ui, heel gefocust bezig is geweest met het verbeteren van haar conditie.

Aansterken, sneller worden, alles om als de beste uit de bus te komen. En hoewel het een intense periode was, laat het straks hopelijk wel resultaat zien.

Lees ook  Ik hoor je niet want er zit een … in mijn oor (video)

Het zonnetje in huis
Jutta kan dus niet naar de zonnige stranden toe en haar dagen zitten vol met trainen, trainen en nog eens trainen.

Dat betekent natuurlijk niet dat ze alleen maar hard aan het werk is. Zoals elke sporter weet is een balans tussen werk en ontspanning hartstikke belangrijk.

Daarom neemt Jutta af en toe een heerlijk momentje voor haarzelf. Thuis in het zonnetje maakt ze alvast haar volgende vakantieplannen. Waarschijnlijk een land met veel palmbomen.

‘Temptation’-Pommeline viert haar verjaardag in deze PIKANTE outfit (foto’s)

Nieuwe versoepelingen uitgesteld: sportscholen en musea blijven na 11 mei dicht