in

Juf Cynthia krijgt stevige celstraf omdat ze leerlingen cupcakes gaf … met sperma van haar man

Een behoorlijk hallucinant verhaal uit de Verenigde Staten. Een zekere Cynthia Perkins is veroordeeld tot een stevige celstraf.

Zo werd ze samen met haar toenmalige man, die werkte als politieagent, gearresteerd in 2019 op verdenking van het bijhouden van kinderp*rno, ver krachting, een minderjarige filmen en nog heel wat andere verschrikkelijke zaken.

Kort na haar arrestatie heeft ze ook de scheiding aangevraagd omdat ze beweerde dat ze gemanipuleerd werd door haar man om allerlei s*ksuele misdaden te doen.

Zaad op cupcpakes
Deze week heeft ze al haar misdaden opgebiecht en deze zijn te hallucinant voor woorden. Zo gaf ze ten eerste al toe dat ze haar echtgenoot toenmalig had geholpen bij het aanranden van een minderjarige.

Lees ook  Jongen ontdekt kinderporno op telefoon buurman, hoofd van zusje op foto's geplakt

Daarnaast heeft de voormalige leerkracht ook onthuld dat ze haar leerlingen soms cupcakes gaf met het sperma van haar ex-man op. Hij ejaculeerde thuis op deze gebakjes en zij nam deze vervolgens mee naar school.

Nee, dit is helaas geen grapje. Meer zelfs, ex-juf Cynthia zou toen ook foto’s gemaakt hebben van hoe de kinderen uit haar eigen klas de zelfgemaakte cupcakes met zaad aan het opeten waren. Het krankzinnige koppel bewaarde de foto’s thuis op een beveiligde harde schijf samen met nog heel wat ander illegaal beeldmateriaal.

Lees ook  Man met verkeersborden in aanhanger laat continu jongeheer zien aan vrouwen

De ex-leerkracht werd veroordeeld tot een celstraf van maar liefst 41 jaar en ze wou ook nog getuigen tegen haar ex-man.

In ruil daarvoor kan ze bij goed gedrag na 20 jaar vervroegd vrijkomen. Daarnaast gaf ze aan zich ontzettend schuldig te voelen en om dit te tonen heeft ze haar recht op beroep verworpen om de slachtoffers dit trauma niet opnieuw te laten herbeleven.

Op TikTok is iedereen geobsedeerd door 30-jarige ‘te blote moeder’ Jennifer (foto’s)

Man vraagt advies nadat zijn vriendin vroeg om seks te hebben met haar tweelingzus