in ,

Leanne nam ontslag om geld te verdienen aan gehuwde mannen: ‘Ik verdien 15.000 euro’

Er zijn hier in de afgelopen twee jaar al heel wat OnlyFans-sterren de revue gepasseerd. Sinds corona is het platform geëxplodeerd en er zijn honderdduizenden mensen die nu fulltime hun kost verdienen met OnlyFans.

Een aanzienlijk deel van hen doet dat door pikante plaatjes en filmpjes te tonen. Anderen focussen zich dan weer op een specifieke groep.

Leanne haar klanten zijn vooral getrouwde mannen
Ook 33-jarige ex-journaliste Leanne heeft een bepaalde doelgroep met haar OnlyFans-platform: getrouwde mannen.

Zo is Leanne naar eigen zeggen gespecialiseerd in dominantie en fetishes. Ze heeft momenteel 1.900 abonnees die maandelijks allemaal zo’n 6 euro betalen om haar content te zien. Een zeer groot deel van haar fans blijken dus getrouwde mannen te zijn.

Zo ligt haar focus op mannen in een (ongelukkig) huwelijk of heren die al langer in een relatie zitten en hun leven weer wat pikanter te maken.

Lees ook  Je kunt nu een silicone voet kopen met ingebouwde vagijn – inclusief tenen, enkel en hiel

Leanne zegt dat zij de seksuele wensen kan vervullen die hun vriendinnen niet willen of kunnen doen.

Indien je een donkere fantasie hebt dan kan je aan Leanne vragen om die uit te voeren en voor een paar tientallen euro’s krijg je jouw ondeugend filmpje in je mailbox.

Haar omschrijving op OnlyFans spreekt dan ook boekdelen: “Vind je jouw vrouw saai? Doet je vriendin constant vervelend?

Ik zal ervoor zorgen dat je voldaan bent. Het zal zijn alsof je 24/7 een stoute online minnares hebt die je constant kan bereiken. Ik zal niets vertellen als jij het niet doet.”

Het is blijkbaar een schitterende business want heel wat getrouwde heren geven haar dus geld. Indien mannen niet tevreden zijn met enkel maar filmpjes kunnen ze ook stiekem aan webcam chats doen achter de rug van vrouwlief.

Lees ook  Bruid stuurt overlever van kanker van bruidsfeest omdat ze ‘niemand met een kaal hoofd op de foto wilde’

Al kost je dat wel flink wat extra duiten: “Ik doe ook webcam chats en ik vraag daar ongeveer 2 tot 6 euro per minuut voor.”

Dat je aan haar letterlijk alles kan vragen, is overigens geen understatement. Wat de heren thuis vaak niet durven vragen, doen ze dus wel bij Leanne:

“Niets is verboden terrein, mannen kunnen met mij hun diepste en donkerste fantasieën met mij ontdekken of gewoon tonen welke stoute dingen ze willen doen. Of we kunnen ook gewoon over het weer praten, dat kan ook.”

Haar business om getrouwde mannen en heren in een relatie stiekem gelukkig te houden, werkt blijkbaar vrij goed.

Naar eigen zeggen verdient ze gemiddeld zo’n 15.000 euro per maand. Tijd nu voor enkele plaatjes:

Bizarre filmpjes tonen dat Rogier Smit compleet van het padje af is

“Ik vond mijn overspelige ex in bed met een andere vrouw… en kroop er dan maar bij” (video)