in

Jongen (18) aangerand in park: “Mogelijk zijn er nog meer slachtoffers”

De politie is op zoek naar een oudere man met een opvallende bril, die een jongen van achttien heeft aangerand in het Minnewaterpark in het Belgische Brugge.

Mogelijk heeft dezelfde man al vaker toegeslagen. De politie roept andere slachtoffers nu op om zich ook te melden – want weinig mannen doen aangifte van seksueel geweld.

Op 26 oktober van vorig jaar wandelt een jongeman van 18 door het Minnewaterpark in Brugge. Plots wordt hij de bosjes in gesleurd door een oudere man met een opvallende bril – een beetje een “Harry Potter-bril”, volgens het slachtoffer. Lien Depoorter van de politie van Brugge, vertelt in de video wat er dan precies gebeurt.

Lees ook  16-jarige neergestoken en beroofd , daders voortvluchtig

Dankzij de goede beschrijving van het slachtoffer kon de politie een robottekening maken van de verdachte.

Mogelijk meer slachtoffers
De verdachte ging zo rustig te werk, dat de politie vermoedt dat hij dit al vaker gedaan heeft. En dus mogelijk al meer slachtoffers gemaakt heeft.

“Seksueel geweld is nog steeds een taboe, zeker bij mannen. En het gebeurt nochtans regelmatig”, vertelt Depoorter.

Lees ook  Twee gewonden bij steekpartij winkelcentrum Rotterdam

Daarom roept de politie andere slachtoffers van deze man op om zich zeker te melden. “ Zij kunnen misschien net die ene bijkomende tip geven waardoor de puzzel in elkaar valt en we de verdachte kunnen opsporen”.

Als u tips heeft over deze verdachte, of als u zelf het slachtoffer werd van deze man, neem dan zeker contact op met de politie op het gratis nummer 0800 30 300 of via mail.

Naakte man masturbeert in park en jaagt vrouw schrik aan

Meerdere arrestatieteams aanwezig bij ‘gevaarlijke situatie’ in woning Emmeloord