in ,

Jonge moeder vergeet dat ze zelfbruiner op heeft en geeft haar 5 maanden oude zoontje borstvoeding

Een jonge moeder geeft aan dat haar zoontje op Homer Simpson leek, toen ze hem borstvoeding gaf en hij onder de zelfbruiner zat.

De 20-jarige Keziah Jozefiak stond op het punt om uit eten te gaan met haar vriendje, de 21-jarige James Smith, toen de vijf maanden oude Raf honger kreeg.

Aan Metro gaf de moeder aan dat ze op de automatische piloot overschakelde en hem begon te voeden.

“Toen ik naar beneden naar Raf keek barstte ik in lachen uit. Ik kon niet geloven dat de zelfbruiner zijn mond als Homer had achtergelaten.

Lees ook  Man deed 62 jaar alsof hij doof was om niet naar zeurende vrouw te luisteren

Raf sliep, dus ik dacht dat ik wat zelfbruiner kon aanbrengen, maar hij werd midden tijdens het zelfbruinen hongerig wakker,” vertelde Keziah.

“Het is de eerste en absoluut de laatste keer dat ik hem met mijn zelfbruiner op voed. Het was niet in me opgekomen dat hij dat de zelfbruiner aan hem kon kleven.

Ik nam een foto en stuurde het naar mijn vrienden die ook allemaal moesten lachen. Iedereen vindt het hilarisch en mijn moeder belde me in tranen van het lachen op, omdat ze het zo grappig vond.”

Lees ook  Nieuwe trend - Mannen drinken zaad van andere mannen voor spiergroei

Keziah smeert zich normaal gesproken één keer per week ‘s avonds in, waarna ze het voor het slapen gaan afwast, zodat het nooit in contact met haar zoontje komt.

Het duurde een uur voordat ze de zelfbruiner van de baby kon verwijderen. “Gelukkig is Bondi Sands zelfbruiner erg goed voor je huid.”

De moeder geeft aan dat haar zoontje het prima maakt na zijn avontuur en er nooit zo smetteloos heeft uitgezien, nadat ze hem grondig had schoongemaakt.

Artsen vertellen hem om zijn vrouw (45) in verpleeghuis te plaatsen, in plaats daarvan reizen ze wereld rond

Peuter die in Amsterdam werd geraakt door verdwaalde kogel is weer thuis