in

Jonge man neergestoken tijdens beroving op station

In de vroege ochtend van zaterdag 30 april is een 20-jarige man uit Den Helder het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving.

De man werd bij station Zuid uit het niets belaagd en beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Tijdens de beroving werd hij gestoken met een steekwapen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 02.20 uur liep het slachtoffer vanuit station Zuid in de richting van de wijk De Schooten toen hij uit het niets van achteren werd benaderd door een onbekende man.

De man eiste de persoonlijke bezittingen van het slachtoffer op. Daarbij werd de 20-jarige man in zijn rug gestoken.

Lees ook  Politie neemt verwaarloosde huisdieren in beslag

Vervolgens vluchtte de man snel weg in de richting van de Graaf Willem II straat. Het slachtoffer liet hij geschrokken en verwond achter.

Het slachtoffer is door bekenden overgebracht naar het ziekenhuis waar hij wordt behandeld aan zijn verwondingen.

Signalement verdachte
Van de verdachte is het volgende signalement bekend: jongen/man, licht getinte huidskleur, droeg een donkergekleurde hoodie en zijn gezicht was bedekt. Verder sprak hij Nederlands.

Getuigenoproep
De recherche in Alkmaar doet onderzoek naar deze beroving met geweld en is op zoek naar getuigen.

Lees ook  Emily toont hoe ze haar borsten maar moeilijk onder controle kan houden: “Ik vind geen gepaste bikini” (foto’s)

Heeft u in de nacht van vrijdag 29 april op zaterdag 30 april rond 02.20 uur iets gezien in de omgeving van het station Zuid?

Weet u wie hierbij betrokken is of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dat kan ook anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele camerabeelden, ook van dashcams, uit de omgeving van station Zuid.

Twee mannen tegen hoofd geschopt tijdens Koningsdag in Raalte, beelden gaan rond

11-jarige straatrovers stelen telefoon meisje na dreigen met steekwapen