in

John van den Heuvel doet oproep: ‘Mocht je aangifte tegen Marco Borsato overwegen, mail mij dan’

Misdaadverslaggever John van den Heuvel schreef vandaag voor de site van De Telegraaf over de 22-jarige vrouw die aangifte doet tegen Marco Borsato. Zij beschuldigt de zanger van seksueel misbruik. Van den Heuvel plaatst op Instagram een oproep en vraag meisjes en vrouwen om informatie te delen.

Oproep John van den Heuvel
Vandaag is bekend geworden dat een jonge vrouw aangifte doet tegen Marco Borsato, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik. De vrouw was ten tijde van het misbruik minderjarig. Misdaadverslaggever John van den Heuvel schreef hierover voor De Telegraaf. Nadat het artikel online kwam, deed Van den Heuvel een dringende oproep op Instagram.

Van den Heuvel laat weten dat er voorafgaand aan het artikel over de aangifte veel onderzoek is gedaan naar de beschuldigingen over de zanger. “Uit dat onderzoek blijkt ook dat meer meisjes en jonge vrouwen informatie hebben of aangifte overwegen. Mocht je meer informatie hebben en die vertrouwelijk willen delen, dan kan dat via een persoonlijk bericht of een mail naar jvdheuvel@telegraaf.nl. Ik ga daar uiteraard zeer discreet mee om”, schrijft hij onder zijn post. Van den Heuvel roept andere mensen op om een mailtje naar hem te sturen als ze meer informatie hebben over het grensoverschrijdende gedrag van Marco Borsato.

Lees ook  Dordtse moeder verbijsterd over doodschieten van zoon Tim door politie: ‘Hij heeft geen kans gehad’

Marco Borsato reageert
Marco Borsato heeft gereageerd op de aangifte. “Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, laat Marco weten via zijn advocaat Gerrit-Jan Knoops. “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Lees ook  Bredanaar (43) aangehouden voor inbraken in flat met ingestorte balkons in Oudenbosch

De zanger ontkent tot nu toe alle beschuldigingen, maar de aangifte, het artikel en de oproep van John van den Heuvel geven wel aan dat er serieus iets aan de hand is. Zodra we meer weten, zullen we dit uiteraard delen.

Juf gaf haar ontslag en verdient nu maandelijks 70.000 euro met OnlyFans (foto’s)

Kleuter bestelt voor 725 euro aan ijs en taarten via telefoon van vader